Алекс изтри фамилията на Петканов и си върна моминското име – този път раздяла наистина (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Поредният евтин пиар или истински крах в отношенията? Това се питат почитателите на семейството на Даниел и Александра Петканови , след като моделката изтри от Фейсбук-профила си фамилията Петканова .

Всъщност януари месец е любимият за раздели на семейството. Преди година Александра и Даниел обяви, че се разделят, защото не могат да се разберат къде да живеят и дали да си купят апартамент.

Само след няколко седмици се оказа, че двойката е стигнала до консенсус и ще останат заедно, като ще си купят така мечтания от моделката апартамент в столицата. Всичко между тях изглеждаше да върви добре – обзаведоха апартамента на раздора, отидоха на няколко рекламни почивки на аванта и дори си оперираха заедно носовете в Турция, отново без да се бръкнат дори и със стотинка.

Е, нещата не винаги са такива, каквито изглеждат и младото семейство отново е в развод, но този път наистина. Lupa.bg видя, че Алекс вече е върнала моминската си фамилия и се представя като Богданска, като е изтрила Петканова от профила си във фейсбук.

Александра Богданска

Вчера пък ви показахме снимки от третия рожден ден на сина на Петканови – Габриел, на които таткото очевидно не присъства. Причината за подобно нещо може да е единствено сериозна, а какво по-сериозно нещо от евентуална раздяла на родителите?

В инстаграм обаче тя все още е Петканова, но докога предстои да разберем.

Синът на разделените Алекс и Дани Петканови одра кожата на татко си (Снимки): Една от най-известните инфлyeнcъpcĸи двойки у нас, Aлeĸcaндpa и Дaниeл Πeтĸaнoви , oтнoвo пpoвoĸиpa…Jan 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!