1 лъжица в шампоана и косата става по- гъста, расте по- бързо и спира да цъфти

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много момичета се чудят как да придадат обем и здравословен блясък на косата си, без да прибягват до скъпи специализирани услуги. В крайна сметка, в повечето случаи те иползват продукти за грижа, които са много скъпи . Но малко хора знаят как това, което всяка домакиня има в кухнята, може да преобрази външния вид на косата й.

Днес редакционният ни съвет реши да ви разкаже защо добавяте захар към шампоана. В крайна сметка това е точно онзи малък трик, който се използва, за да имате луксозна коса, без да харчите баснословни суми в салоните за красота.

Защо да добавяте захар към шампоана

Скраб за скалп

Всяко момиче мечтае да стане собственик на гъста и красива коса. Но не всеки си спомня, че здравият скалп е ключът към успеха в такава трудна задача. Редовното търкане на тази зона е това, което насърчава по-добър растеж на косата. Има лесен начин да направите това без допълнителни разходи. Основното е да имате захар в кухнята си.

Алгоритъм на действията

Първо, нанесете шампоана върху цялата коса, както обикновено, и го разпенете в пяна. След това направете бюджетно чудодейно лекарство. За да го приготвите са ви необходими само 1 чаена лъжичка захар (с връх) и малко шампоан. Тези съставки трябва да се смесят и да се нанесат върху корените. В този случай е важно да не забравяте да масажирате скалпа. И след това трябва обилно да изплакнете косата си с вода.

Няма проблем!

Няма да има лепкавост след използване на такъв продукт. Следователно не е нужно да се притеснявате за това. Основното нещо е да не пестите вода, за да отмиете нанесената смес.

Ефект в милион долара

Още след първото приложение ще бъдете изумени от резултата, който получавате. В крайна сметка косата ще стане послушна и обемна . И използването на този малък трик при редовно миене на косата ви ще ви накара да забравите за главоболието от стилизирането. Тъй като прическата винаги ще изглежда перфектно.

Изглежда, че е обикновена захар , но какъв резултат! Повярвайте, че дори след едно използване ще спрете да харчите пари за скъпи комплекси за грижа, които не винаги са в състояние да осигурят същия невероятен ефект като тази скраб.

Майка ми го използва, за да свали температурата, докато не й показах какво става, когато го сложа в шампоана сиПарацетамолът е добре известен лечебен препарат, с който атакуваме успешно главоболието и настинките…Feb 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!