Пловдивчанин разказа как 3 дни е влизал, където си иска, без сертификат

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пловдивчанин показа колко лесно е било за него да влезе на доста места, за които се изисква зелен сертификат, без да притежава истински такъв:

„Здравейте! Без да навлизам в излишни подробности, само ще кажа, че почти никъде не го изискват въпросния документ, а ако да – хвърлят му един бърз поглед и готово. Накратко – влизам в ресторант в „Тракия“, за да празнувам Нова година – изобщо никой не ме пита за зелен сертификат.

Кирил Петков: Сертификатът на всеки ваксиниран и починал с COVID-19 ще бъде проверяванСтартираме остра кампания срещу фалшивите сертификати. Това заяви в ефира на „На фокус“ премиерът Ки…Jan 3 2022vijti.com

1 януари – лежерна разходка по Главната и пиене на кафе (на закрито) в района на Джумаята – никой не ми поиска да покажа сертификата. 2 януари – на влизане в един от моловете охраната отвън просто едва-едва погледна от 3-4 метра какво показвам и дотам.

Накрая – влизане в магазин за техника до един от другите молове – служител на входа учтиво ни пита имаме ли зелен сертификат, отговаряме му „Да“ и влизаме. Без да се налага да го показваме. Това са фактите. Успешна година на всички!“.

Д-р Силвия Стоева: Задава се бум от фалшиви сертификати след празницитеНека хората празнуват, но и да не забравят, че трябва да се пазят, казва младата лекарка За нов бум …Jan 1 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!