Алена с черно прeдсказание за кабинета „Петков“: Проблеми за България, хаос през февруари

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светлана Тилкова-Алена направи прогноза, свързана с политическите събития у нас в следващите месеци. Топастроложката прогнозира, че първите големи кризи кабинета на Кирил Петков ще настъпят през февруари.

„Всяко астрологично тълкуване се основава на своята уникална дата, час и място на раждане на човек, фирма, регистрация на партия, първи работен ден на народното събрание, правителство. Така е и с гласуваното е на 13 декември 2021 година на правителството с министър-председател Кирил Петков. Сигурна съм, че правителството на Петков иска да има хоризонт от четири години, поне за да докаже, че може да бъде по полезно за България и народа от ГЕРБ и Борисов. Знам, съгласно датите им на раждане, че в него има отговорни министри, които ще изпълняват съвестно своите задължения, както и други вече потриващи ръце за очаквани далавери.

НОИ с извънредно съобщение за 75-те лева от Кирил Петков за пенсионеритеСтана ясно дали е необходимо да се подават документи за изплащането на добавката от 75 лева към пенс…Dec 29 2021vijti.com

Нищо различно спрямо което и да е правителство. В България всяко ново правителство идва със заявка да изкорени корупцията, както и с декларацията, че всичко наследено от предходната власт е лошо и трябва да бъде разрушено. С този манталитет все ще бъдем на опашката на Европа, все градим и все лошо и все от нула почваме. Бях предложила преди десетина години, да сменим „Съединението прави силата“ над Народното събрание с „Градим, за да рушим“, но уви, не събирам парламентарен консенсус за смяната“, коментира Алена пред в. „Труд“. Ето какво споделя по-нататък в предсказанието си тя:

„13 декември в 16.25 часа – Мигът на изричане на „Заклех се“ се оказва закъснял заради празнодумство и асцедента на правителството вместо Телец е Близнаци. Основният фактор за продължителността на живота на което и да било правителство е часът и минутата на полагане на клетвата. Този миг подрежда звездната карта на неговото раждане с всичко заложено в нея. Без да звучи обидно ще кажа, че хората, независимо от качествата им, съставящи правителството са функция на клетвата. Ще дам пример с третото правителство на Борисов. Това правителство просъществува в пълния си мандат благодарение на Корнелия Нинова. Тогава, през май 2017 г. тя му постла червен килим за успешен мандат. Какво се случи.

Денят на клетвата беше отличен, но имаше един часови интервал, който трябваше на всяка цена да бъде избегнат за полагането на клетвата, защото предопределяше предсрочни избори. Партиите си казваха встъпленията и нещата отиваха на зле, клетвата да бъде точно в нежелания интервал. И тогава г-жа Нинова като взе думата и започна да громи ГЕРБ, не спря. Опасния интервал мина, третото правителство на Борисов изкара мандата си. Та в този смисъл по важно е не кой е в правителството, а мигът на клетвата. Този фактор е единственият, който при правилно тълкуване дава шанс на един кабинет да оцелее или пък предопределя провала му.

Денят 13.12.2021 г.
Денят, в който правителството положи клетва е на кармична разплата, с обща вибрация на засилено общуване, делово и лично, всекиму според интереса. Тези познанства и общуване са кризисният момент, защото заради денят на клетвата няма да бъдат разпознавани, а ще е невъзможно да бъдат ограничавани, което предизвестява сериозен срив в управлението, заради споделянето от някои от министрите на вътрешна информация с хора, които нямат нищо общо с властта. Проблемът е, че дори писмена заповед да издаде премиера, тя ще бъде пренебрегната.

Правителството е родено в Стрелец с асцедент Близнаци

Жената на Кирил Петков работи на пълни обороти, не смогва с клиентитеИ откакто Кирил Петков стана премиер, сладкарницата на съпругата му Линда работи на пълни обороти. В…Dec 25 2021vijti.com

Мигът на изречените свещени думи „Заклех се“, закъснял като време заради празнодумството на изказвалите се депутати, вместо да е обвързан със стабилния асцедент в Телец, прескочи часовете и е обвързан със Слънце в Стрелец и асцедент в Близнаци, два знака, които са променливи, хвърковати и готови да се хвалят, особено ако за първи път са в политиката, дори не говоря за ръководните им позиции. Фактори определящи новата карма на управниците български – положителна или негативна – както си я сътворят.

Огънят, на който е носител Стрелец ще се разпалва безконтролно от вятъра на Близнаци. Това означава гръмки и всеобхватни цели и обещания, на които Стрелецът искрено си вярва, но Близнаци винаги ще променят посоката и накрая първоначалните, дръзновени и добронамерени цели, ще се окажат съвсем различни от крайния резултат. Накратко – вятърничава работа.

Неслучайно дадох пример с третото правителство на Борисов. Там късмета, въпреки точно изпълнения астрологичен план, беше позитивен. При правителството на Петков късметът беше недобронамерен. Заседанието започна в 13 часа и продължи три часа и половина. Трябваше да направят опит или да скъсят дебатите и асцедента да е в Рак, отлична комбинация на правителство. От тук нататък нищо не може да се промени. Правителството е родено и си носи заложбите. Съдбата и планетите не са добронамерени към правителството излъчено от четирите партии.

Животът на правителството

Времевият хоризонт като астрологично изчисление е ясен – поне четири месеца живот на правителството. От февруари нататък в планетарните конфигурации започват да преобладават кризисни аспекти. В дома на обществените контакти в хороскопа на България още през януари воюват три планети, водещи до разкол в отношенията заради продължаващото агресивно противопоставяне на поколенията. През февруари хаосът в държавата ще е видим за всички.

Смяната на поколенията в правителството е факт, който е астрологично предопределен от преди две години. В това отношение ситуацията е предизвестена. Част от тези хора нямат никакъв политически опит и освен това са завършили и работили в държави, напълно различни като култура и манталитет от тези на българското общество. Тъй че или бързо ще катастрофират, независимо от кукловодите зад тях или ще ни изненада неочаквана промяна. Но българската народопсихология е жилаво многовековно статукво, няма лесно да се даде на младежта.

В звездната карта на правителството типично за комбинацията Стрелец-Близнаци добронамерената и искрена потребност за грижа за народа е обвързана с желание за много и полезни промени, но и с планетарни аспекти, които водят до междуличностно и междуинституционално противопоставяне, до война заради многото думи и обещания без реално покритие.

Управлението носи проблеми на България

Какви са подводните камъни пред управлението няма да кажа, ще изредя само фактите.
Смятам, че това управление ще донесе проблеми на България в глобалното и позициониране, а управлението на министерствата е въпрос на кадърност и почтеност. Ако кажа какви са кризисните точки, значи соча пътя, по който да бъдат преодолени. И тогава с моите камъни, по моята глава.

Ще се опитат отново да ми уронят авторитета като астролог, като се възползват от предупрежденията ми и обезсмислят и променят крайният ми извод. Съдбата и планетите не са добронамерени към правителството излъчено от четирите партии, които са орел, рак, щука и къртица. На поне на три от формациите им е безразлично добро или зло ще сторят на народа. Важното е да бъде угодно на тях и на тези, които им дърпат конците.

Правителството като зодиакални знаци

Освен клетвата, съчетанието от зодиакалните знаци на министрите от кабинета допринася за устойчивата работа на правителството, поражда постоянни кризи или е в застойно равновесие. Каква е астрологичната ситуация в правителството Петков? На първо място по численост са министрите родени в огнените знаци, които постоянно ще имат идеи, невинаги споделяни с премиера и трудно ще си налагат търпение, нещо особено важно за управлението на държавата.

На второ място са земните знаци, които трудно преодоляват огнените, защото пожарите в отношенията и институционалните кризи ще са ежедневие, но ще бъдат прикривани и ще е по скоро случайност обществото да разбере за тях. На трето място по министерска численост са въздушните знаци, които обаче не са достатъчни, за да разпалват полезните решения на огъня да го насочват в посока предпазваща земята.

Най-малобройни са водните знаци – огъня трудно ще се гаси и точно той, освен часа на клетвата, може да стане причина за поредните предсрочни избори. Не на последно място по важност е астрологичният факт, че в правителството преобладават министри, които застъпват на поста в лична година на промени, които за тях може и да са на глобална положителна промяна, но обществото да бъде тласнато към глобална отрицателна промяна. Безпристрастният астрологичен извод се налага от самосебе си – на премиера ще му е изключително трудно до невъзможно да контролира дейността на своите министри, а още отсега мога да го уверя, че желание за истинска, а не само показна подкрепа от част от министрите не съществува.

Зависимостите

В звездната карта на настоящото правителство има странна планетарна конфигурация, която показва, че за най-важните неща в държавата друг взима решенията, и не съм сигурна че това е президента. Някой друг е, но звездните аспекти не ни посочват име или държава. Ето защо както хоризонта на управлението на правителството на Петков като първа астрологична перспектива може да е само четири месеца, така ако не стане ясно кой е скритият кукловод, или няколкото такива, правителството може и да има по-дълъг живот и да се получи както през 2001 – 2005 година когато цар Симеон Втори беше министър председател, но някой друг, неизвестен на обществото управляваше държавата.

Според астрологичното ми мнение стабилността на кабинета е в пряка зависимост от изпълнението на скритите от обществото задачи, поне засега, които има да изпълнява новото правителство. В контекста на последната астрологична характеристика е възможно противоречията между министър-председателя и президента, все още потиснати заради изборната победа, но тлеещи, да се превърнат в откровено враждебни“.

Подиграват се на Кирил Петков за снощния му постВсяка дума на Кирил Петков се следи под лупа и се анализира. 6 грешки в 3 изречения. Това показва ст…Dec 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!