Подиграват се на Кирил Петков за снощния му пост

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всяка дума на Кирил Петков се следи под лупа и се анализира.

6 грешки в 3 изречения. Това показва статистиката от последния фейсбук пост на новият министър-председател Кирил Петков, пише tribune.bg.

Новата публикация не остана незабелязана в социалните мрежи.

Жената на Кирил Петков работи на пълни обороти, не смогва с клиентитеИ откакто Кирил Петков стана премиер, сладкарницата на съпругата му Линда работи на пълни обороти. В…Dec 25 2021vijti.comНиколай Бареков
Пет правописни и граматически грешки в три изречения от премиера Кирил Петков. По стандартите на българското основно образование поставям оценка: Слаб (2) на Харвардския възпитаник! Три изпуснати запетайки, погрешно поставена главна буква и изпускане на пълен член не заслужават и 3 на релси.

Дано Промяната продължи с ограмотяване на министър-председателя. Казвам го като учител по български език и родител на пет деца. Мен ме е срам, а вас?

Соня Колтуклиева
Една седмица денонощна работа да се ремонтира един водопровод в една малка община?! Мале-мила… Каква „огромна” работа!

Здравка Андреева
“3000 туристи в общ. Гърмен?!? Като 65 милиона население на Балканите. Колчем е изрекъл цифра – и мигом е сбъркал /сменил?…/.”
Тези туристи на сухо ли са седели и са чакали да им пуснат водата, без да се разотидат по домовете си?! Много упорит турист се е навъдил напоследък.

Кирил Петков показа трите си деца и жена си на трапезата на Бъдни вечер – СНИМКИПремиерът на България Кирил Петков публикува във фейсбук снимка със семейството си и честити Бъдни в…Dec 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!