Джулия Робъртс в шестото десетилетие от живота си се съблече по бикини и доказа, че още е Хубава жена! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Въпреки че Джулия Робъртс е в шестото десетилетие от живота си, тя може да се похвали с перфектния си външен вид. Актрисата (54) се наслаждава на почивка със семейството си в Австралия, където без угризения показа тялото си по бикини на плажа.

Това са 20-те най-красиви звездни двойки за всички времена (Снимки): ветът на шоубизнеса „роди“ много незабравими двойки , които привлякоха вниманието със своите, често…Jun 29 2021vijti.com

Джулия Робъртс бански

Джулия прекарва Коледа със семейството си в Австралия и те използваха хубавото време за сърфиране и почивка на плажа. Актрисата първо се появи по широки шорти и риза, а след като се настани на плажа свали дрехите и показа, че все още е „хубава жена“.

Джулия Робъртс шорти

Джулия Робъртс крака

Тя носеше цял розов бански , който следваше линията на тялото й и подчертаваше извивките.

Джулия Робъртс розов бански

Джулия Робъртс фигура

Въпреки че Джулия е в шестото си десетилетие от живота си, тя може да се похвали с перфектна визия, но и да оправдае титлата на една от най-желаните жени, по които мъжете са луди.

Джулия Робъртс плаж

Джулия Робъртс фигура

„Красива си“, „Жената изглежда перфектно, кой би казал, че е над 40“, „Невероятна красота“, „За нея сякаш времето е спряло“, са само част от коментарите.

Защо Джулия Робъртс крие от децата си коя е и твърде интересните ѝ методи на възпитание, които впечатлиха света: Джулия Робъртс е една от звездите, които са любими на всички, независимо от възрастта. Чаровна, кр…Mar 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!