Защо Джулия Робъртс крие от децата си коя е и твърде интересните ѝ методи на възпитание, които впечатлиха света:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Джулия Робъртс е една от звездите, които са любими на всички, независимо от възрастта. Чаровна, красива, самоуверена, тя е жена, достойна за подражание във всичко.

Както се оказва, възпитанието на децата също е нещо, което Джулия владее до съвършенство. Хубавата жена  стана майка в зряла възраст. 51-годината актриса има изключително твърди възгледи за начина, по който да възпитава децата си.

Почина бабата на Нина ДобревБабата на Нина Добрев е починала. Това съобщи канадската актриса с български произход в профила си в…Dec 21 2020vijti.com

Актрисата е майка на 14-годишните близнаци Хейзъл Патриша и Финеъс Уолтър и 11-годишният Хенри Даниел. Тийнейджърите се радват на щастливо детство, защото известната им майка е решила да ги защити и ги държи далеко от работата и славата си. Между другото, все повече световни знаменитости приемат подобно решение. И може би има защо.

Децата на Робъртс, която се прочу покрай ролята си в култовата лента от 90-те „Хубава жена“, не знаят, че майка им е световна знаменитост. Въпреки че може да се похвали с много награди и често се появява на червения килим, за Хенри, Хейзъл и Финеъс тя е просто мама. Джулия сама е избрала анонимността, за да могат малчуганите й да имат нормално детство. Може би и затова много рядко се появява по светски събития в компанията на семейството си.

Джулия Робъртс със семейството си

Актрисата признава, че децата й дълго време не са знаели с какво се занимава майка им. Когато пораснат и направят съзнателен избор какви искат да станат, ще могат подробно да се запознаят с кариерата й. Тя не желае имиджът й на звезда да повлияе по някакъв начин на отношенията в семейството и иска за тях да си остане просто любимата мама.

Въпреки натоварения си график, Джулия не е прехвърлила цялата отговорност върху отглеждането на децата на бавачка и сама участва във възпитанието им. Наскоро дори призна, че е много строга майка, а сериозното й лице е своеобразно наказание за малчуганите.

Джулия Робъртс с децата си

„Имах късмета да се омъжа за мъжа на живота си и имам три невероятни деца. Но аз съм строга майка. Не си изпускам нервите, но за мен е важно децата да знаят какви са границите, които не бива да минават. Ако направят някоя беля обаче, никога не прибягвам до наказания. Предпочитам да разговарям с тях. Пък и си мисля, че моето сериозно изражение е достатъчно голямо наказание за тях“, призна тя в свое скорошно интервю.

децата на Джулия Робъртс

Актрисата добавя, че се старае да научи децата да помагат вкъщи и да придобият куп други полезни навици, които ще им бъдат полезни в живота. „Не искам нито един от тях да има тежко детство като моето, но те трябва да могат да си оправят леглото, да си перат дрехите и да си приготвят нещо за хапване. Това са много важни умения, които ще им послужат в живота. Те трябва да имат свой собствен опит“, категорична е звездата.

В дома на Робъртс е забранено използването на всякакви мобилни джаджи. Дори и гостите на децата й са длъжни да изключат мобилните си телефони, прекрачвайки прага на дома й.

Самата тя няма нито Фейсбук, нито Инстаграм, нито Туитър. Това, че не е активна в мрежата, съвсем не означава, че е изгубена за света.

Джулия Робъртс

Най-голямото желание на звездата е да бъде добър пример за наследниците си. Тя не спира да им показва как да преодоляват трудностите, да побеждават, да бъдат силни и търпеливи.

Децата й неведнъж са ставали свидетели на това как хората я разпознават на улицата, но изглежда тя е успяла да ги предпази от пагубното влияние на славата.

Робъртс разказва, че разполага с цяла музикална банда, тъй като всички вкъщи са влюбени в музиката. Имат си цигулар, виолончелист и тромпетист, но досега никой не е изразил желание да стане актьор.

Понякога на Джулия направо не й се вярва, че има три деца, но казва, че е щастлива, че преди да ги роди, е имала 20-годишна кариера в киното. Тя не иска да превръща наследниците си нито в малки гении, нито в актьори, нито в бизнесмени. Въпреки това те обичат училището и мислят много за уроците си, особено за математиката.

Когато актрисата напуска дома си заедно с децата, гледа да остане незабелязана. Понякога дори й се налага да се маскира, прикривайки лицето си зад голяма шапка и слънчеви очила.

За ваканциите си избира уединени места и често всички заедно отиват в семейното ранчо в Таос, Ню Мексико. Робъртс не скучае по светските мероприятия и се чувства истински щастлива, когато е в компанията на най-близките си хора.

През 2002 г. Джулия Робъртс се омъжи за оператора Даниел Модър, с когото се запозна на снимачната площадка на „Мексиканеца“. След две години – през 2004 г., им се родиха близнаци, а три години по-късно на бял свят се появи и синът им Хенри.

Модър е втори съпруг на актрисата. В периода 1993-1995 година тя бе омъжена за певеца и автор на песни Лайл Ловет.

Брад Пит иска телефона на българка!Мариета Мелроуз пробива в Холивуд, наричат я следващата Нина Добрев. Втора българка след успеха на Н…Nov 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!