Лора Крумова подплаши Деси Атанасова от ГЕРБ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Куриозна ситуация в ефира на Нова.

Странен и тревожен шум в студиото стресна водещата на предаването „На фокус” по Нова телевизия Лора Крумова.

Докато интервюираше председателя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, в ефир се чуха странни звуци, наподобяващи събаряне на декор.

„Или студиото се разпада, или Бойко Рашков идва за вас”, обърна се шеговито Крумова към гостенката си, която обясняваше защо ГЕРБ ще гласува „против” и трите точки на свиканото за понеделник извънредно заседание на парламента.

ГЕРБ: Пълна отмяна на зеления сертификатСнимка Информационно обслужване ГЕРБ предлага отмяна на зеления сертификат. Партия ГЕРБ внася проект…Dec 10 2021vijti.com

„По-добре студиото да се разпада”, влезе в шеговития й тон Атанасова.

Нежното острие на ГЕРБ обясни и защо от партията ще гласуват „против“ новото правителство. 

„На първо място – смятаме, че не е възможно да подкрепим кандидат за министър-председател, който съзнателно е нарушил Конституцията, в която ще се закълне утре, при условие, че бъде избран”, обясни Атанасова и добави, че едва ли е имало вариант, при който ГЕРБ би подкрепил проектокабинета на Петков, предаде Блиц.

„Твърде противоречиви заявления имаше. Едно споразумение, в което категорично липсват дати за изпълнение на ангажиментите, под който са сложили подписи лидерите на четирите партии. За нас този кабинет е политически Франкенщайн. В него има твърде много хора със спорна политическа биография.

Вие споменахте името на Бойко Рашков. Този човек е бил комунистически кандидат за главен прокурор. Слава Богу, че президентът Стоянов тогава не е подписал указа. Този човек през последните 7 месеца ползваше МВР за пиар акции”, заяви още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Според нея изказването на Рашков, че разследването на „Хемус” ще доведе до промени в някои парламентарни групи, е недопустимо за кандидат за вътрешен министър.

„Най-малкото, защото той не е последна инстанция. Има български съд и прокуратура. Бойко Рашков не може да казва коя парламентарна група ще се увеличи или ще намалее”, добави Атанасова.

Необяснимо придобито богатство на някои хора от ГЕРБ и ДПС плаче за поверка от КПКОНПИ Да влезеш в Народното събрание като бизнесмен, който има солидни доходи и имоти или добре платена п…Dec 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!