ГЕРБ: Пълна отмяна на зеления сертификат

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимка Информационно обслужване

ГЕРБ предлага отмяна на зеления сертификат. Партия ГЕРБ внася проект на решение за пълна отмяна на зеления сертификат. От партията настояват в заповедта на служебния министър на здравеопазването да отпадне изискването към всички граждани, щом депутатите отказват да го изпълняват, съобщава БНР.

Тошко Йорданов: БНТ, bTV и Нова бяха превърнати в болонки на управляващите от ГЕРБТой заяви още, че вестниците са изкупени и смачкани, а малкото независими журналисти – уволнени. Йор…Dec 9 2021vijti.com

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова обвини новото мнозинство в парламента в двоен стандарт.

Според ГЕРБ, въпреки че не са сформирани редовни парламентарни комисии, председателят на НС трябва да постави предложението им за гласуване в зала.

По-рано днес депутатите не одобриха предложение на партията за въвеждане на изискване на зелен сертификат за достъп до Народното събрание след няколкодневни дебати по въпроса.

Минеков отиде лично да „изчегърта“ ГЕРБ от централата им в НДКМинистърът на културата проф. Велислав Минеков спази заканата си и в 11.00 ч посети административнат…Dec 10 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!