Борисов: Радев държи цялата репресивна машина, има седем министри в новия кабинет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Защо хората 2009 г. избраха ГЕРБ? Защото беше ясна идеологическа, християнска и консервативна партия. Ние обединихме и християни, и мюсюлмани. Не е важно на кой Бог се молим, а да сме вярващи. Вярваме в Бог. За нас България е над всичко. Това заяви пред младежи от ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов по време на форум в Пампорово. 

„ГЕРБ се доказа като патриотична и консервативна партия, пазейки националната сигурност на България. Това е нашата идеология! ГЕРБ-СДС е единствената дясна и консервативна партия, която може да спре похода на изкуствено сглобената ляво-либерална коалиция“, каза той.

Бойко Борисов: „Който вади нож, от нож умира“кадър и видео: Бойко Борисов, фейсбук Борисов смята, че Радев „държи цялата силова машина – МВР, ДАН…Dec 11 2021vijti.com

Питам се как ще управляват хора, изгубили изборите по брутален начин, как партийни лидери, сринали се на вота, ще стават вицепремиери и министри?! Лидерите, които понесоха най-ниските резултати в историята си, ще управляват България. Самите избиратели на „Демократична България“ ги наказа жестоко – 6%, съобщи Борисов.

Зачитаме и пазим правата на хората с различна сексуална ориентация. Години на ред те бяха гонени, дори незаконни. Който нож вади от нож умира. Не искам да се отнасяте с пренебрежение и към хората, които имат други предпочитания от традиционното. Но това, което църквата казва, е в основата на ГЕРБ, обърна се още бившият премиер към МГЕРБ.

Правили сме много, ще правим много. Нито по образование и възраст нашите депутати не отстъпват по партията на „промяната“. В ГЕРБима армия от млади хора, учили в чужбина. Разликата с ПП е, че те не са нарушавали Конституцията на България. Тези хора, които казват, че с леви мерки може да има дясна идеология.

Отново виждаме 64% процента спад в инвестициите. А тези в ляво продават в бъдещо време. За 8 месеца няма нито една инвестиция, но за сметка на това ще има милиарди заеми, ще задължат държавата повече от всички. След „промяната“ ще има катастрофа! Корупцията ги сплотява, а всеки нов договор, благодарение на петорната коалиция, ще е два пъти по-скъп. Ще говорят за магистрали, но няма да ги правят. Ицо Хазарта да им направи нови ленти.  От ГЕРБ не искаме новото правителство да се провали, защото ще сринат държавата. Но, ако теглят заеми, кой ще ги връща? При лошото правителство на ГЕРБ се плащаше по 70 лв. ток. Газът и нафтата с рекордни цени. Да върнат цените от управлението на ГЕРБ и ще ги подкрепим!

Радев държи цялата репресивна машина – това правителство тотално се контролира от Радев. Президентът има седем министри. Остава им само да изчегъртат ГЕРБ, всичко друго е изцяло узурпирано. Вчера един пощальон – министър, дойде и каза как трябва да се махнем. Също като през 1944 г. Дойдоха да ни тормозят, но се уплашиха. Една политическа партия е истинска партия, която е минала и през управление, и през опозиция. В. „Труд“ са имали жестоки статии срещу управлението ни, но ние не отидохме за ги гоним.

„Новите щели да покажат какъв да е народния представител и го показаха – всички ние влизаме навсякъде със сертификати, но само за тях няма правила. Целият демократичен свят въведе сертификатите, а ние при 20% ваксинирани – абсурд. Или да приложат зеления сертификат, като в цяла Европа, или да го премахнат изцяло. Защо парламентът да е с привилегия. Против сме и да мъчат децата с тези уж щадящи тестове“, коментира Бойко Борисов.

Диктаторът Радев ще хвърли отговорността към новия кабинет – и по темата за Македония, каза лидерът на ГЕРБ.

За седмица приключи данъчната проверка на Рашков – с 19 имота. Сега 5 години не могат да го пипнат. На всички хора от ГЕРБ им удължиха проверките с по 7 месеца, завърши Борисов.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!