Доктор Щонова загубила дете, но е благодарна за другото оцеляло близначе

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Доктор Неделя Щонова се усмихва и вдъхва оптимизъм на огромната си зрителска аудитория. Но и тя не е от желязо. Телевизионерката има лични истории, които я карат да се натъжи и въздъхне примирено.

Неделя и съпругът й, за когото това е втори брак, дълго време не можели да имат деца. Двамата се женят на 31 май 2008 г., а на тържеството пее Веселин Маринов, който е братовчед на младоженеца Валентин Маринов. Лекарката все се надявала да стане майка, но седем години без успех. Няма да забрави как бързала да монтира в телевизията, когато чула от един ъгъл: „Щонова може да има рейтинг и да ходи по конгреси, ама си няма дете. Тя е бездетна!“.

Д-р Неделя Щонова: Докато съм жива, ще разказвам историята за подвига на д-р Стефан Черкезов!В това разломно и вулгарно време днес, когато живеем сред пошли хора, с прах в душите и прах по нозе…Aug 15 2021vijti.com

Светът се сринал, но тя решила да не се фиксира в проблема, да продължи напред, да лекува, да пише статии, да снима предаване. Един ден вижда заветните две чертички, а радостта е двойна, когато разбира, че чака близнаци. В рода й по майчина линия вече имало. В четвъртия месец обаче изгyбила момчето, пише „България Днес“.

„Сблъсках се с диагнозата „синдром на изчезващия близнак“. Остана Лили. Всеки ден благодаря на моя доктор и на Бог, че имам поне един живороден оцелял близнак. А и Лили се роди зодия Близнаци — на 9 юни“, откровена е Щонова.

Д-р Неделя Щонова избухна: Какъв COVID ви е в главата, истинската опасност е друга!Неделя Щонова е от лекарите, които не искат да се допуска паника сред населението, защото това е мно…Jan 24 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!