Д-р Неделя Щонова избухна: Какъв COVID ви е в главата, истинската опасност е друга!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Неделя Щонова е от лекарите, които не искат да се допуска паника сред населението, защото това е много по-опасно от коронавируса!

Една от най-красивите докторки у нас е твърдо против поведението на НОЩ и цялото правителство, които внасят паника у населението по отношение на COVID-19. Д-р Неделя Щонова смята, че хората трябва да гледат по-ведро на цялата ситуация, пише Izvanredno.info.

Д-р Неделя Щонова даде своята рецепта срещу Ковид-19: Любимата ни телевизионна докторка, неврологът д-р Неделя Щонова , е един от най-позитивните хора, …Nov 15 2020vijti.com

„Страхът и паниката са двойно по-опасни от коронавируса. Затова не бива да ги допускаме. В крайна сметка става въпрос за вирус, при които 93% от хоспитализираните оздравяват.“ – споделя д-р Щонова, която е специалист по здравословното хранене.

По-голямата част от тези, които не оздравяват от коронавирусната инфекция, е съставена от хора на над 60-годишна възраст, които имат по-слаб имунитет. Затова поне младите хора трябва да гледат позитивно на всичко, което ги заобикаля.

Неделя Щонова е и против локдауна, тъй като това според нея не дава и няма да даде ефект. Причината е, че вируси от този тип не могат да бъдат спрени.

„Не можем да избягаме от вирус, който се предава от въздушно-капков път, можем само да забавим разпространението му. Този вирус ще бъде победен, когато 60% от населението придобие имунизация.“ – смята красивата лекарка от Пловдив.

Имунитетът срещу вируса може да се придобие по два начина. Единият начин е да се създаде естествен имунитет, който става след сблъсък на организма с болестта. Другият начин е чрез ваксинация.

Д-р Неделя Щонова вижда по-голяма опасност от коронавируса

Д-р Щонова признава, че коронавирусът е опасен, но според нея има много по-опасни болести, които могат да се развият вследствие на страха и стреса от наличието на COVID-19. Затова не е добре това, което става не само в България, но и по цял свят, а именно постоянното насаждане на страх у хората.

Последната тенденция не е спирала от месец март 2020 г. до сега. Факт е, че има хора, които починаха не от коронавирус, а от стрес, че може да са заразени.

Сега отново се насажда паника, че идва нов щам, който бил 7 пъти по-смъртоносен. По този начин народът продължава да бъде държан под стрес, а това отключва много опасни заболявания. От стрес например човек може да получи диабет, инсулт, инфаркт и дори рак.

„Лечението в болница трябва да бъде само при задух, за да се даде кислород на болния. В останалите случаи човек може сам да победи коронавируса чрез имунната си система.“ – смята д-р Щонова.

Тя разкрива, че истинският имунитет е да не се страхуваш и да живееш с позитивни мисли. Защото стресът, страхът и паниката не правят нищо друго, освен да вредят на здравето.

Доц. Кунчев и министър Ангелов обаче не се вълнуват от тези неща. При тях вече е ежедневие да приказват страшни неща, които по-наивните хора считат за истина и се стресират.

Д-р Неделя Щонова съветва хората да спортуват повече, тъй като повечето са натрупали доста килограми от обездвижването по време на пандемията. Тя обаче отрича диетите точно в този период, защото сега на човек му е нужна силна имунна система.

Докога ще продължи цялото това плашене на хората, един Господ знае. Засега се вижда, че това много повече пречи, отколкото да помага, но това явно не се отразява от властта.

Д-р Неделя Щонова отказала брак на милионер и живот в 5-звезден лукс! (Снимки): Днес д-р Неделя Щонова е едно от най-любимите ни лица от екрана. Красивата дипломирана докторка вс…Jun 30 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!