Фейсбук група в Турция агитира да се гласува за проф. Герджиков на балотажа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Novini.bg попадна на интересен пост във Фейсбук група в Турция.

Членове в нея призовават открито да се гласува за кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков, като се посочва и номерът на бюлетината.

Припомняме, че по-рано днес председателят на ДПС Мустафа Карадайъ каза, че ДПС е взело решение коя президентска двойка ще подкрепи на балотажа. Лидерът Мустафа Карадайъ обаче не посочи конкретно име.

Той очерта обаче профила на този кандидат за президент. Любопитно е, че то съвпада именно със заявеното от проф. Анастас Герджиков по време на предизборната му кампания.

Вижте проф. Анастас Герджиков като абитуриент / СНИМКИПроф. Анастас Герджиков през 2022-ра ще отбележи 40 години от завършването на Класическата гимназия …Nov 17 2021vijti.com

Мая Манолова призова малко по-рано днес българите да излязат да гласуват на балотажа за президент, за да не бъде избран следващият президент с гласовете от Турция. Тя предупреди, че се очаква сериозен организиран вот в Турция в подкрепа на Анастас Герджиков, а на изборите на 14 ноември сме наблюдавали откровена намеса на турската държава.

Проф. Герджиков: Обидно ми е! В парламента юристи не знаят азбуката на правото. Добре, че нямам оръжиеПълно невежество – с абсолютната давност се гаврят с гражданското право, казва преподавателят по пра…Aug 29 2020vijti.com

Novini.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!