Денис Теофиков може да е бил убит

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мистерията около смъртта на младият поп фолк певец Денис Теофиков се заплита, като МВР разследва дали звездата на „Пайнер мюзик“ не е бил умишлено бутнат от тераса на 7-и етаж в жилищен блок в София, научи Lupa.bg.

Вчера около 13 ч. по обяд 21-годишният фолк изпълнител е полетял от балкона на жилището на свой приятел при неизяснени и до момента обстоятелства. Денис Теофиков е загинал веднага, преди пристигането на екип на „Спешна помощ“.

Биляниш с жестока атака към близките на Денис Теофиков, приятелката му отвърнаВсе още ни е трудно да повярваме, че Денис Теофков вече не е на този свят. 21-годишният изпълнител п…Oct 25 2021vijti.com

Пристигналите на мястото на трагедията полицаи са открили огромно количество наркотици в апартамента, от който Денис Теофиков е скочил през балкона. Запознат с разследването твърди, че при обиска са открити кокаин, метаамфетамини под формата на кристали, както и кетамин.

Криминалистите са задържали за разпит собственикът на жилището, който е бил силно дрогиран и в неадекватно състояние. Засега от МВР не обявяват официално дали приятелката на Денис Теофиков – гримьорката Алекса Ангелова, е била очевидец на смъртта му.

„Работим по три версии – самоубийство, нещастен инцидент и убийство“, твърди полицейски източник. Според думите му разследването още не е приключило и се провеждат разпити. Съмненията на криминалистите са, че Денис Теофиков може да е бил умишлено бутнат от балкона след скандал в апартамента, породен след употреба на наркотици и алкохол.

Очаква се до края на деня от полицията да дадат официални подробности за случая.

Ето как Денис Теофиков е планирал самоубийството сиАвтор: Флагман Помолил приятел да остави котка в апартамента му, след което скочил от терасата  М…Oct 24 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!