Биляниш с жестока атака към близките на Денис Теофиков, приятелката му отвърна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Все още ни е трудно да повярваме, че Денис Теофков вече не е на този свят. 21-годишният изпълнител почина на 24 октомври при все още неизяснени обстоятелства или поне неясни за нас, феновете, а явно и колегите му.

Една от тиражираните в медиите версии е, че Денис е бил в тежка депресия месеци преди случилото се. Именно това коментира и колежката му, Биляна Лазарова – Биляниш.

Денис Теофиков не могъл да понесе славата, изпаднал в тежка депресияАвтор: Флагман.бг Тийн звездата осъзнал, че няма контрол върху живота си, а всичко се дирижира от п…Oct 24 2021vijti.com

Биляниш е попаднала на коментар под снимка на Денис Теофиков в Instagram. Там негов последовател се интересува какво се случва с него. „Искам да те попитам какво става с теб? НЕ СИ БИЛ активен в мрежите от края на лятото (демек над два месеца). Нали всичко е Ок и скоро ще избухнеш с нова сила“, гласи коментарът.

Именно това коментира и Биляниш, обръщайки се към най-близките на Денис. „Искам да попитам никой ли от семейството и близките му „приятели“ ли не разбра, че това момче е било в ужасна депресия в продължение на месеци“, чуди се тя. И продължава – „никой ли от тях не можа да помогне на това дете, на своя приятел, колега или познат!?!“

По думите на Биляна е било „очевадно“, че Денис е имал нужда от разговори, разбиране и топло отношение. Според нея всичко това е могло да не се случи, ако някой просто се е опитал да го разбере.

Така Биляниш напомня и на всички останали да се вслушват в любимите си хора и дори в тяхното мълчание, защото един ден тях просто може да ги няма. Публикацията на певицата е споделена от нейни колеги – Сузанита, Десита и Алекс Робов.

На тази публикация не остана безразлична половинката на покойния Денис – Алекса. „Как не ви е срам???!!! Как няма грам доброта във вашите сърца? Преди три дни сподели, че не е добре и че го обземат мрачни мисли. Всички негови близки бяхме до него и не го оставихме и за секунда“, категорична е тя и допълва, че всеки се е опитвал да помогне на момчето, както може.

„Не съдете хората без да ги познавате и да знаете цялата истина! Обичахме го и ще го обичаме до края!“, завършва Алекса.

Ето как Денис Теофиков е планирал самоубийството сиАвтор: Флагман Помолил приятел да остави котка в апартамента му, след което скочил от терасата  М…Oct 24 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!