Рак отнесе жената на актьора Валентин Танев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съпругата на актьора Валентин Танев – Юлия, е починала. Жената е издъхнала след дълга битка с рака, съобщава в. „Галерия“ в последния си брой. Актьорът се радваше на щастлив брак, продълил повече от 40 години с директорката на детска градина. Уви, ненавременната й смърт ги раздели.

Според вестника, трагедията е ескалирала в Белгия, където се е събрала цялата фамилия – синът Боян и дъщерята Анелия със семействата си. Покрусен от мъка, Валентин Танев се е оттеглил от участието си в постановката „Нова земя“ по Иван Вазов в Народния театър, където играе Хаджи Ахил. Най-вероятно той ще се върне в спектакъла след ноември.

Това е поредния удар от съдбата по един от най-популярните ни актьори, нашумял и като водещ на „Господари на ефира“. В рамките само на година и половина Валентин Танев се прости с майка си, баща си и брат си. Сега се сбогува и със съпругата си.

Редакцията на Lupa.bg изказва съболезнованията си на Валентин Танев и близките му.

Трагедия! Откриха мъртъв актьора Ангел Генов 43-годишният актьор Ангел Генов е открит мъртъв в апартамента си в Лондон, съобщи „Площад Слав…Sep 4 2021vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!