Как да разпознаете кога са си отишли чувствата на всяка зодия?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Овен
Ако Овенът иска да прави сам нещата, които преди това сте правили заедно, тогава връзката ви е обречена. Ако той започне да предпочита приятелите си, а не вас ​​или се опитва да направи така, че не можете да му правите компания, тогава сърцето му вече не принадлежи на вас.

Какъв сладкиш си според зодията ти Сладкиши или жени? Или и двете? Не са ли изкушаващо добра комбинация? Научете на какъв сладкиш отго…Sep 5 2021vijti.com

Телец
Фактът, че Телецът е спрял да ви обича, се демонстрира от неговата близост. Отнело му е много време да се отвори напълно за вас. Ако тази врата започне да се затваря отново, значи няма повече любов.

Близнаци

Безразличието на Близнаците се показва от скуката им. Когато една връзка спре да изглежда като вълнуващо приключение и потъне в рутина, родените под този знак си тръгват.

Рак

Можете да разберете за предстоящия край по факта, че семейството му започва да ви избягва. Раците казват на близките си всичко и винаги разчитат на тяхната подкрепа и одобрение.

Лъв

Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието, а вие сте склонни да бъдете основният източник на внимание. Ако вашият партньор търси това внимание другаде, той вече не ви обича.

Дева

Предстоящата раздяла с Девите е показана от постоянната им критика към вас. Девите обикновено са много сурови към себе си, но ако няма повече любов, тази суровост е насочена към вас.

Везни

Любовта на Везните започва да умира, когато искат повече свобода и време за себе си. По правило тези хора се стремят постоянно да бъдат близо до партньора си. Не обичат да са сами.

Скорпион
Той ще ви каже абсолютно всичко и очаква същата откритост в замяна. Скорпионите не са свикнали да крият чувствата си или да се преструват, че все още обичат партньора си, когато наистина не го правят.

Стрелец

Стрелецът просто ще спре да общува с вас. Той се нуждае от весел и безгрижен партньор, но щом ситуацията вземе сериозен обрат или почувства натиск, този човек веднага се затваря в себе си.

Козирог

Фактът, че Козирогът вече не ви обича, е показан от внезапното му фокусиране не върху отношенията, а върху някоя друга област от живота му, било то работа, хоби или нов проект. Той ще работи върху тях ден и нощ, използвайки това като оправдание за внезапното си откъсване.

Водолей

Водолеите са неемоционални същества, така че не очаквайте те да бъдат деликатни по този въпрос. Ще разберете, че е приключило, ако партньорът ви спре да търси възможности да прекарва време с вас и да споделя новините с вас. Водолеите няма да обсъждат проблеми, предпочитайки в един момент внезапно да прекъснат отношенията.

Риби

След като са се охладили към партньора си, Рибите просто престават да работят по връзката. Прекрасните признаци на внимание изчезват в поведението на представителите на този знак, независимо дали става въпрос за любовна бележка, оставена на огледалото, доставка на цветя до вашата работа или случайни признания в любов.

Как да разпознаете кога са си отишли чувствата на всяка зодия?No ExcerptOct 10 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!