Симона Загорова откри златна мина – ето как освен с пеене пълни банковата си сметка (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Младата майка Симона Загорова вече се завърна на сцената и цяло лято обикаля по участия. Дъщерята на фолк звездата Глория определено не си губи времето и е наясно, че пеенето е ден до пладне.

Тя се подготвя отрано новата коронакриза, която ще удари музикалния бранш, и предприе сериозна бизнес крачка .

Симона, която е наследила не само красотата на майка си, но и нейния певчески талант, е решила да помисли за бъдещето си и за сигурен доход .

Младата певица, която в началото на годината стана и майка, създаде своя музикална академия .

Ева Веселинова и Симона Загорова зарадваха всички с тези снимки на бебетата на плажа (снимки) Двойна доза бебета идват в средата на седмицата – „отговорници“ са Ева Веселинова и дъщерята на Гл…Sep 3 2021vijti.com

Симона Загорова музикална академия

„Време е за ново приключение! Това да направя музикална академия и да бъда преподавател по пеене е моя мечта от няколко години. След завършването на висшето си образование съм готова да започна и още един нов етап в кариерното си развитие и израстването ми като човек“, обяви Загорова.

„Заповядайте заедно да изучаваме техниките на певческото изкуство, актьорското майсторство и сценично изпълнение на високо ниво! Единственият път е нагоре“, показа Симона всички желаещи.

„Успех в новото начинание, Мони ! Мисли. Вярвай. Мечтай. Рискувай. Бих добавила : Действай“, насърчи я Глория в новото й занимание. Междувременно Симона е една от малкото певици, които имаха силен сезон по морето с участия почти всяка вечер.

Пълно падение: Андреа скочи на Симона Загорова и здраво я захапа (Снимки) Грозен конфликт гръмна в социалните мрежи вчера между две любимки на публиката – Андреа и Симона З…Aug 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!