Скандално! Паста за уста зад катастрофата, убила Милен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не 4 вида дрога, както сочи кръвната експертиза, а успокоителен чай и паста за уста, е употребявал Кристиан Николов преди зловещата катастрофа, отнела живота на журналиста Милен Цветков, твърди защитата.

„Кристиан е употребявал чай с успокояващо въздействие, както и паста за устната кухина. Той ги употребява известно време и те се продават свободно. Трябва да се установи, какво е тяхното съдържание и дали в тях има съдържание на веществата открити в кръвта му”, каза адвокатът на Николов.

Милен Цветков сега трябваше да е на 55, синът му го почете / СНИМКИСинът на Милен Цветков – Боян, почете с пост в социалните мрежи покойния журналист, който трябваше д…Aug 2 2021vijti.com

Кристиан Николов, подсъдим за смъртта на  Милен Цветков, няма личностно разстройство и може да носи отговорност за действията си, сочи основният извод в ключовата по делото срещу него психологична експертиза. Екип от специалисти са изследвали личността на Николов. Според тях той е с висок интелект и се отличава с понижен самоконтрол.

Подсъдимият твърди, че преди катастрофата навръх Великден миналата година е приемал чай и паста с отпускащо действие. Затова по делото започва проверка дали в тях е имало наркотици и как са се отразили на Кристиян Николов. Засега е ясно, че той е бил под въздействието на четири вида дрога по време на удара.

„Той е психично здрав, но към момента на деянието е бил подвластен на субстанции. Това не означава, че е психично болен. Личността му не е с някакви сериозни отклонения. Тя е в рамките на широката норма”, казва вещото лице по делото проф. Петър Маринов.

Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков излиза от арестаСофийският градски съд пусна от ареста Кристиян Николов, подсъдим за катастрофата, при която загина …Sep 1 2021vijti.com


Източник: Стандарт

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!