Преди 10 години Ангел е бил пред инфаркт заради културизъм

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимка Фейсбук/Христина Пейкова и Ангел ФБ

Преди години певецът Ангел е бил в пред инфарктно състояние заради усилено трупане на мускули.

Смъртта на фолк певеца Ангел разтърси не само родния шоубизнес, но и прократурата, която се самосезира и започна разследване за внезапната смърт на звездата от лекия жанр.
Близки, негови колеги, приятели, ще си вземат последно сбогом с Ангел на 5 октомври в Централно софийски гробища от 13 часа. Погребението е отложено с повече от седмица, тъй като в момента върви разследване по обстоятелствата за неговата смърт.

Върнала се от ада в болницата към годеницата на Ангел: Мило момиче, за съжаление едва ли има виновен, просто така убива вирусътПретърпяла ужаса да се бори в болница с вируса се обръща към годеницита на починалия певец Ангел. Ет…Sep 29 2021vijti.com

35-годишният певец почина на 26 септември от ковид. Той е водил здравословен начин на живот и е бил активен спортист приживе.
Преди десетина години, обаче, манията му да прилича на културист го тласка да започне да приема стероиди за бърз ефект.
От здравеняк с кариера, Ангел видимо се превръща в развалина. Диагнозата е прединфарктно състояние с трайни поражения на миокарда. Тогава изпада в депресия и на психическо ниво. По-късно и майка му умира в катастрофа, което допълнително го травматизира, предаде show.blitz.bg

Ето статия от 2012 година в blife.bg

Заглавието е Ангел пред инфаркт заради фитнес мания

Ангел е един от най-веселите и позитивни изпълнители на българската поп-фолк сцена. Пред сп.Стори той споделя за своята мания за мускули, която преди години за малко да стане причина за инфаркт.

Пред изданието Ангел споделя, че манията му да се превърне в здравеняк започва още когато е тийнейджър – на 14 години. След четири години усилени тренировки му дават желаната визия и точно тогава съдбата го среща с един от гардовете на Азис – Георги Димитров, който го харесва и му обещава да го подготви за републиканското първенство по културизъм.

Целта към победата обаче изисква много усилия и компромиси– десетки часове  в залата и строг хранителен режим.

 “Всеки божи ден трябваше да ям по един килограм варен ориз без подправки, килограм пилешки гърди и белтъците на десет яйца, като през това време се тъпчех и с всички необходими добавки и стимуланти, за да направя големи и красиви мускули”, разказва Ангел.

С увеличаването на телесните пропорции на Ангел започнали да му се появяват болки в главата и в областта на сърцето, а най-лошото започнал да има проблеми с мъжкото си достойнство.

„Животът ми се обърна на 180 градуса. От здравеняк с кариера виждах как се превръщам в развалина. Кръвното ми скочи на 180/120. И за първи път се уплаших за живота си” – разкрива страховете си младата надежда на „Ара мюзик”.

На помощ тогава се притичва кардиолог, който му казва категорично „Със спорта е свършено завинаги!”. Тогава Ангел се отдава изцяло на музиката. Явява се на „Пирин фолк” и оттам насетне започват успехите му на сцената.

Преди години Ангел поде кампания срещу дрогата във всичките й видове. Той се появи на свое участие с тениска с надпис: „Живее ми се без наркотици“. Самият Ангел никога не е имал проблеми с наркотици като екстази, марихуана или хероин. Той обаче тежко е пострадал от прекаляване с анаболи. Когато бил едва 17-годишен, все още ученик в Хранителния техникум, Ангел се вманиачава на тема мускули и фитнес. Освен с усърдни тренировки той трупал маса и с различни „хранителни добавки“, до момента, в който внезапно не му прилошало. Оказва се, че е бил на косъм от масивен инфаркт. Тогава лекарите обясняват на певеца, че анаболните субстанции имат същия ефект върху хората, като наркотиците. Оттогава фолкпевецът драстично променил режима си на живот, пише Хот нюз.

Разбра се защо преди да почине певецът Ангел е разхождан от болница на болница За Βulgaria ON AIR директорът на 5-та градска обяви каква е причината изпълнителят да бъде преместе…Sep 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!