Фатални жени разбили живота на Асен Василев / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 Свободно е сърцето на бившия финансов министър Асен Василев. Новоизлюпеният партиец, който заедно с близкия си приятел Кирил Петков, ще се впусне в надпреварата за власт с общия им партиен проект „Продължаваме промяната”, споделя, че няма особено свободно време за личен живот.

НОВИ ИГРАЧИ: Кирил Петков и Асен Василев правят партия„Протестните партии са в ъгъла. Те се радваха на чудесен живот, но той свърши. Пристига нов играч, к…Aug 26 2021vijti.com

44-годишният възпитаник на „Харвард” обаче не останал ерген до тази възраст по свое желание и твърди, че ако имал жена до себе си, едва ли щял да влезе в политиката. „По-далечната и по-дългата история е, че съм имал няколко жени до себе си, но в момента нямам”, споделя в единственото си по-лично интервю икономистът, който преминал през серия раздели в любовен план.
За фаталните жени, които разбили сърцето му, Асен не желае да си спомня, но открито заявява, че съжалява, че няма деца. Неговите родители Йорданка и Васил също отдавна го припирали да ги дари с внуци, но той така и не сполучил с жените. За сметка на това майка му и баща му били горди от успехите му в бизнеса.

Родителите на Василев са инженери по професия. Майка му отдавна е пенсионерка, а баща му е бил зам.-шеф на КАТ в Хасково дълго време, а после и строителен надзорник на магистрала „Марица”.
Семейство Василеви разказва, че когато Асен решил да заминава да учи в „Харвард”, нямали достатъчно пари, за да го издържат. Можели да си позволят да му плащат само самолетните билети два пъти в годината, а останало се покривало от стипендията му от 32 хиляди долара годишно.
Другата най-важна жена в живота на Василев след неговата майка Йорданка е сестра му Кристина. Тя е с четири години по-малка от него и също е избрала да прави кариера в чужбина. Завършила е архитектура в Германия и работела по специалността си там.

Като малък бившият министър на финансите не бил силен с числата. Най-много му вървели хуманитарните науки и езиците. Пишел есета на английски и участвал в световни конкурси. Много от съгражданите му в Хасково смятали, че може да има бъдеще и на сцената, тъй като пеел в хор „Лира” в гимназията. Любопитна подробност е, че там по същото време се изявявал и бившият министър на икономиката Делян Добрев, който също е родом от Хасково. Двамата били рамо до рамо на сцената, макар Добрев да е с година по-малък.

Тошко Йорданов: Министър Асен Василев е извършил кражба. Лично е откраднал кода наКадър Новини.бг и Булфото Извънредна пресконференция на ИТН в Парламента. Тошко Йорданов обвини мини…Jul 29 2021vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!