Ето я новата жена до Орхан Мурад – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новата дама на сърцето на Орхан Мурад се казва Камелия Добрева и е родена в Казанлък. Тя също е разведена и има син. Камелия публикува любопитни снимки в социалните мрежи, на които е заедно с певеца. На един от кадрите е полегнала разголена в леглото му.

Двамата са били засечени в Пловдив в „Капана“, а преди това са ходили на морето. Забелязани са в популярен пиано бар в Свети Влас, където Камелия хванала микрофона и впечатлила с изпълнението си. Свидетели разкриват, че блондинката е неотлъчно до Мурад по време на негови участия.

Орхан Мурад ще става дядо – честито! Ето красивата му бременна дъщеря (Снимки): Едно от най-хубавите събития очаква съвсем скоро ангелогласния Орхан Мурад . Семейството на певеца…Mar 10 2021vijti.com

© България днес

Орхан Мурад нито потвърди, нито отрече информацията за новата жена до себе си.

„Личният ми живот никога не засяга. С кого сe срещам си е лично моя работа, и тези неща никой не трябва да го интересуват“, обяви той пред „България днес“.

Орхан Мурад и жена му Шенай се разведоха през март тази година официално.

Семейството на Сузанита се разпада: Орхан Мурад се развежда с ШенайВ развод са родителите на Сузанита – певецът Орхан Мурад и Шенай. Тя вече се е изнесла от жилището, …Mar 13 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!