Семейството на Сузанита се разпада: Орхан Мурад се развежда с Шенай

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В развод са родителите на Сузанита – певецът Орхан Мурад и Шенай. Тя вече се е изнесла от жилището, в което живееше с музикантът.

„Истината е, че с Орхан се развеждаме. Решихме го заедно. Смятаме, че така е добре и за двамата. Разводът е по взаимно съгласие. Вече сме подали документи за процедурата. След няколко дни ще излезе решението на съда и няма да сме повече семейство“, казва пред „България днес“ Шенай.

Орхан Мурад ще става дядо – честито! Ето красивата му бременна дъщеря (Снимки): Едно от най-хубавите събития очаква съвсем скоро ангелогласния Орхан Мурад . Семейството на певеца…Mar 10 2021vijti.com

Близки до семейството разкриват, че между тях редовно има скандали. И двамата били с буен нрав и кавгите не са от вчера и днес. Хитовият изпълнител не обръщал достатъчно внимание на съпругата си.

„Орхан никога не ме е имал за жена и майка на детето му. Аз никога не съм празнувала истински 8 март. На този ден бившият ми съпруг обича да излиза с приятели, аз стоя сама и се чудя какво да правя“, казва още Шенай.
Орхан Мурад и Шенай са заедно почти две десетилетия. Тя има още една дъщеря от предишна връзка, която се казва Алекс.

Сузанита след новите гърди: Вече съм толкова яка, че 70% от българите ме желаят

Дъщерята Сузанита обаче е на съвсем друга вълна. Почти 7 бона брои тя за новите си гърди. Певицата се тунингова в Турция. Това показа проверка на вестника в клиниката, където изпълнителката се подлага на операцията. Точната сума е 3370 евро. В нея е включено всичко, дори престоят на Сузи в южната ни съседка, както и процедурите по възстановяване.

Младата певица значително наля пазвите. Щерката на Орхан Мурад се наблъска с по 350 кубика във всяка гърда.
„Вече съм напълно възстановена – казва Сузи, която един ден прекарва под лекарско наблюдение в клиниката. – Много съм доволна. Не чувствах никаква болка. На втория ден танцувах без проблеми, а по-късно ходих и на фризьор“.

Сузанита в момента е под карантина. След прибирането си от Турция тя трябва да остане изолирана за 2 седмици, както гласи новата заповед.
„Нямам търпение да изляза навън и да разходя новите ц**и, както обичам да казвам“, разкри щерката на Орхан Мурад. – Вече съм толкова яка, че 70% от българите ме желаят“, добавя със самочувствие младата изпълнителка.

Сузи от дълго време има намерение да си налее пазвите, ала родителите й заявяват, че може да го направи най-рано, когато навърши 18 години. Именно дни след пълнолетието си тя е в Турция и слага огромните балони в гърдите си. Най-вероятно това е подаръкът й за празника.

Операцията на циците не е първата корекция на Сузанита. Устните на изпълнителката на „Луцифер и Буда“ вече са огромни и пълни с хиалурон.
Сузи пусна и новата си песен. Тя е в дует с младия Даниел. Парчето носи звучното име „Бомба, бомба“.

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКАПевецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилат…Mar 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!