6 съвета как да изглеждате страхотно в тесни дънки, ако сте пищна мадама (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Винаги виждаме кльощави модели в модните списания, изглеждащи изключително уверени, докато демонстрират нови тенденции в облеклото. Усещането е, че можете да изглеждате стилно само ако тялото ви има „идеалните пропорции“, но за съжаление не всички сме родени с такива

Ние  бихме искали да ви убедим, че можете да изглеждате страхотно и красиво, независимо от размера на дрехите ви.

НЕ ПОЛЗВАЙТЕ тоалетната хартия в хотела, ако краят ѝ е сгънат на триъгълник: Новото руло тоалетна хартия в хотелската стая е признак на хигиена и на това, че стаята ви скоро е …Aug 28 2021vijti.com

1. Потърсете правилния размер

Изборът на дрехи с грешен размер е най -лошото нещо, което можете да направите и това ще направи фигурата ви да изглежда по -малко от най -доброто. Това важи особено за дънките. Не купувайте по -малки дънки и се притискайте в тях. Никой няма да види размера на етикета. Твърде тесните дънки ще направят проблемните ви страни и корем да изглеждат непривлекателни.

2.Опитайте дънки със средна и висока талия

За щастие на всички ни, дънките, панталоните и полите с ниска талия вече не са на мода. Панталоните със средна или висока талия в момента са в тенденция. Такива дънки перфектно подчертават най -добрите части на фигурата ви, а също така скриват всички недостатъци на талията.

3. Цветът има значение

Дънки в класическо тъмно синьо без избледняване или други цветови акценти визуално правят фигурата ви по -тънка. Нещо повече, такива дънки са не само основен елемент от гардероба, който се съчетава добре с всякакви други дрехи, но и изглеждат много елегантни и ефектни

4. Бъдете креативни със слоеве и текстури

Изберете ризи, пуловери, блейзери и якета, които падат точно по средата на бедрата ви. Това ще ви помогне да балансирате вашия силует.

Не се страхувайте да използвате аксесоари и да играете с различни текстури. Това може да бъде само от полза, тъй като ще скрие всички недостатъци, за които се притеснявате.

Жилетки, пелерини и кимоно са много стилни дрехи, които ще направят фигурата ви да изглежда най -добре.

5. Подчертайте талията си

Не е чудно, че формата на пясъчен часовник се смята за най -женствената и привлекателна фигура. За да получите правилните пропорции на горната и долната част на тялото си, опитайте се да подчертаете талията си. За тези, които предпочитат класически стил, коланите са най -доброто решение. Ако обичате повече спортни облекла, ризи и пуловери, които са вързани на кръста, са идеални за вас.

6. Изберете правилните обувки

Токчета на дебел ток, мъжки ботуши или високи ботуши създават „тежък вид“. Изберете елегантни обувки в неутрални цветове или изберете цвят, който е същият като цвета на вашите дънки. Избягвайте обувки, които изглеждат масивни с много презрамки, които „чупят“ вашия силует.

Лили Иванова на ресторант със стилен тоалет и в завидна мъжка компания-Снимка Бляскава и както винаки, олицетворение на стил и класа, в компанията на стилни, изискани кавалери.…Aug 13 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!