17-годишният Октай е в кома след катастрофата с 3-ма убити в Айтос

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Търси се кръв за младеж, който е в тежко състояние след зверската катастрофа в Айтос.

Той е със смлени крайници и лекарите не дават прогнози за живота му. Бил е на тротоара, когато е пометен.

Тийнейджърът е ученик в 11-ти клас в Механотехникума в Бургас, съучениците му са в шок

Състоянието на 17-годишния Октай Юмер, който пострада при тежката катастрофа в Айтос снощи,  е критично, съобщи Флагман.бг. Той е в кома, с тежка черепно-мозъчна травма.

В последните часове негови приятели дариха кръв, за да го спасят, но лекарите засега са пестеливи и се въздържат от прогнози.

Нури и двете му деца на 5 и 9 години загинаха в катастрофата в АйтосКадър, Флагман, личен архив „Петел“ следи какво се случва след поредната фаталната катастрофа на път…Sep 14 2021vijti.com

Тийнейджърът е със смлени крайници, след като бе премазан от ремаркето и изсипаните тонове зърно. Травмите са много сериозни, някои биха казали, че са несъвместими със живота, но Октай е истински боец и премина критичните първи часове.

По информация на Флагман.бг той е ученик в 11-ти клас в ПГМЕЕ в Бургас. Октай е от село Пещерско, но от години живеел с майка си на квартира в Айтос.

Баща му работел в Израел. Негови приятели го определят за скромно и природно интелигентно момче. Всички в Айтос, както и съучениците му от Механотехникума се молят, за да оцелее.

Припомняме, че момчето пострада, след като се оказа на неподходящото място – на тротоара на ул.“Хаджи Димитър“ срещу загубилия контрол над тир-а си Валентин Вълчанов.

Джипът Волво на Нури, който загина с двете си деца, е смлян до наузнаваемост и разполовен.

Ужасна и смъртоносна новина от покрайнините на АйтосПожарникари режат смачканите ламарини, за да извадят труп от катастрофирал мерцедес край града 36-го…Oct 31 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!