Кирил Петков с апартамент за половин милион (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Министърът на икономиката Кирил Петков и семейството му обитават просторен апартамент в центъра на София, научи „Ретро“. Семейното жилище на предприемача се намира на култовата улица „Шишман“ в столицата и е в една от най-емблематичните кооперации по нея.
Сградата е претърпяла основен ремонт и фасадата ѝ е изцяло реновирана. Апартаментът на семейство Петкови се намира на третия етаж.

Кирил Петков: По още 50 лева бонус на пенсионерите за лекарстваНов бонус за ваксиниращите се. Министърът на икономиката Кирил Петков предложи пенсионерите да получ…Sep 1 2021vijti.com

Погледнат от улицата, не изглежда като ВИП жилище, а заблуждението идва най-вече от миниатюрната квадратура на терасата. Министърът обаче разполага и с таен вътрешен двор, където има богата растителност, градински мебели и други удобства, за да се чувстват той и близките му сякаш живеят в къща в полите на планината.

Справка с цените на имотите на ул. „Шишман“ показва, че цените на тристайните и четиристайните имоти не падат под 250 хиляди евро, или над половин милион лева. Апартаментът на Петков е просторен, тъй като го споделя със съпругата си – канадката Линда, и трите им дъщери. Най-голямата от тях е студентка в Щатите и по-рядко се прибира, но останалите две са все още ученички и живеят заедно с родителите си. Пространството семейството споделя и с домашен любимец котка.

Цената на имота значително се покачва и заради прословутия заден двор. Той е и любимото кътче на Кирил и Линда. Те го предпочитат пред ресторантите в столицата, защото с гостите си могат да се радват на уединение и спокойствие. От фотосите на жената до министъра в социалните мрежи се вижда, че често на обеди и вечери в градината им гостува друг представител на служебната власт – министърът на финансите Асен Василев. Като кулинар с опит и дори телевизионна слава от участието си в „Мастър шеф“ жената на Петков се грижела за пищните трапези, с които гощавали гостите си.

Нейно дело било и обзавеждането на дома им, което се отличава със скъпи мебели и множество сувенири, вероятно събирани по време на многобройните им екзотични пътувания по света. Кирил и Линда обичат далечните дестинации и в началото на всяка година хвърлят по 20 хиляди лева за почивки из курортите на Кения, Занзибар и Малдивите.

НОВИ ИГРАЧИ: Кирил Петков и Асен Василев правят партия„Протестните партии са в ъгъла. Те се радваха на чудесен живот, но той свърши. Пристига нов играч, к…Aug 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!