Дженифър Лопес се показа с естествената си коса, без екстеншъни-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дженифър Лопес редовно ходи на фризьор и се показва с много различни прически в социалните мрежи – космически кокчета, къдрици, боб, лоб, полуопашки, бретон, с екстеншъни и т.н. Но звездата рядко залага на натурална визия.

Сега тя реши да направи това и се показа с естествената си коса в Instagram.

Селфито е постнато в акаунта на козметичната марка на певицата – JLoBeauty.

Вижда се, че Джей Ло е премахнала екстеншъните и косата ѝ стига до рамото. Тя е с прическа тип боб и косата ѝ е на вълни.

Толкова си приличат, че вече започнаха да бъркат наша певица с Дженифър Лопес-Снимка Младата и обещаваща певица Тина прикова погледите в социалните мрежи с няколко кадъра, на които без…Aug 8 2021vijti.com

От американското издание на „Cosmopolitan“ пишат, че късата коса явно отново е хит сега, тъй като скоро Парис Хилтън също се показа с боб.

Скоро стана ясно, че Дженифър ще се мести да живее в Ел Ей заедно с любимия си Бен Афлек. Двамата ходили на огледи на имения.

Актьорът и звездата се събраха тази пролет, след като Лопес скъса с годеника си Алекс Родригес.

Дъщерята на Дженифър Лопес съсипана от обидни коментари заради външния си вид (Снимки):Дженифър Лопес е личност, която непрекъснато е преследвана от папараци и привлича вниманието както к…Jul 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!