Жените, които със сигурност са били в живота на Слави Трифонов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кои са жените в живота на Дългия?

Силвия Лулчева

Актрисата Силвия Лулчева е първата му голяма любов. Срещат се, когато тя е студентка в НАТФИЗ и току-що се е развела с първия си съпруг.

Пламва искра и двамата бързо заживяват под един покрив в малко таванче близо до Женския пазар. „Когато беше стачката против Петър Младенов и блокирахме университетите, Слави тогава дойде във НАТФИЗ, бяха гаджета със Силвето Лулчева, смени бравата на един учебен кабинет и си направиха спалня за тях с ключ“, разказа бившият му колега Влади Въргала наскоро.Слави Трифонов е в болницаЛидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов е в болница. Това потвърдиха от „Софиямед” за NOVA. Триф…Jul 27 2021vijti.com

Магдалена Ангелова

Той се влюбва безумно в нея, но известно време са само приятели. Хубавицата е до Слави в един от най-тежките му моменти – когато от ефира на БНТ свалят предаването му „Хъшовете“. Цяла България разбира за любовта им, когато по време на концерта си през 2000 година той обявява, че я обича безумно. „Това е единствената жена, която ме направи непрофесионалист за 2 минути“, са думите на Слави тогава. По-късно обаче двамата се разделят, като причината не е ясна.

Алекс Раева

Алекс и Слави никога не разкриват официално отношенията си. Двамата и до днес не искат да коментират дали са били любовници. Раева твърди, че с шоумена са били само приятели, но според редица слухове те са изживели бурна и страстна любов.

Мартина Огнянова

Преди време упорито се говореше, че Слави е интимен с балерината от „Магаданс“ Мартина Огнянова. Единствените доказателства за връзката им са папарашки снимки, щракнати в столичен мол и в Сингапур. Никой от двамата не е говорил за връзката им. Други жени, за които също се говори, че са били интимни с Дългия, са Монина Бабикер, Ваня Щерева и Венета Харизанова.

АКЦИЯ: Стъки и Недялко Недялков от ПИК търсят Слави Трифонов пред дома му (ВИДЕО) Лидерът на Консервативно-патриотично движение Станислав Недков-Стъки и собственикът на ПИК Недялко…Jul 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!