Дъщерята на Радев се татуира (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Президентската дъщеря Дарина Радева скандализира с нова придобивка – първа перманентна татуировка върху тялото си. Първокурсничката в НАТФИЗ се нашарила с мастило за сефте преди седмица, като се доверила на един от най-известните и предпочитани татуисти в София – Димитър Иванов.

Изображението, което щерката на Румен Радев е избрала да изографиса върху кожата си, е графика на дърво – бор. Дарина предпочела да направи първата си татуировка на по-дискретно място, за да не бъде твърде очевидна. Мастиленият символ е позициониран върху вътрешната страна на лявата ѝ ръка, така че през по-голямата част от времето да не се вижда. Въпреки това е доста рисковано място, тъй като актрисите, за каквато учи тя в НАТФИЗ, боравят динамично с ръцете си и невинаги сценичните им тоалети имат ръкави, които да покриват тази зона. За в бъдеще татуировката на Дарина би могла да ѝ бъде спънка за множество роли, тъй като някои режисьори не са привърженици на това изкуство и предпочитат телата на артистите да не са като зала в Лувъра.

Дъщерята на президента Радев обаче добре обмислила идеята, преди да се подложи на болезнената процедура. Неслучайно се спряла и точно на изображението на бор. Според различни тълкувания татуировките на какъвто и да било вид дърво са символ на плодородие. Други ги разглеждат като връзка между световете на живота и смъртта. Трета теория пък гласи, че корените представляват нещата, които не се променят. Върхът на дърветата, който изглежда различен всеки сезон, е метафора на преживяването на живота.

Конкретно борът, какъвто Дарина си е татуирала, символизирал дългия живот и умението на човек да расте и да се адаптира, както самият вид иглолистно, обясняват татуисти. Често хората избирали да си направят подобно дърво, когато преминавали през труден житейски период. Не е изключено и дъщерята на държавния глава да е вложила подобен смисъл в първия си татус. Едва ли обаче той ще остане последен, тъй като е доказано от учени, че хората се пристрастяват към мастилото и почти няма случаи, в които да останат само с по една татуировка.

Дъщерята на Радев показва среден пръст (Снимки)Дъщерята на президента Румен Радев бе хваната в неприятна изцепка насред София. Наследничката на дър…Nov 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!