Вижте жената на Хаджигенов / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Личният живот на Николай Хаджигенов е обвит в мистерия за разлика от този на политическата му партньорка Мая Манолова. Мнозина смятат, че депутатът от новоизлюпената партия ИБНИ е ерген, но всъщност се оказва женен и с три деца.

Хаджигенов: Ние данъкоплатците храним около 55 000 тунеядци в системата на МВР„Борисов се е скрил, снишил се е по стар социалистически обичай и чака да му се размине перестройкат…May 25 2021vijti.com

Съпругата му се казва Елена и не му е колежка в адвокатската професия. Тя е инженер и е завършила Електронна техника и микроелектроника в Техническия университет в София. Отбелязала е, че е работила за два от най-големите мобилни оператори у нас, а в последно време има свой бизнес, съвсем далеч от предишните ѝ занимания. Тя прави ръчно изработени арт стоки като календари, шалове, чаши и други сувенири и ги продава в интернет пространството.

Оказва се, че синовете им с Николай Хаджигенов – цели 3 на брой, са по-известни дори от баща си, особено в спортните среди. По-големите двама от тях – Борислав и Лъчезар, са шампиони по кикбокс и имат титли от всякакви форуми – държавни, европейски и световни. В свое интервю жената на Хаджигенов споделя, че когато ги записали да тренират бойния спорт, искали просто да имат занимание, което да им носи удоволствие, да ги прави по-силни и да ги предпазва от изкушенията, дебнещи на улицата. Впоследствие обаче треньорите забелязали потенциала им и се наложило цялото семейство да се съобразява с програмата на двете момчета, които непрестанно пътували за състезания в чужбина.

И третият им по-малък брат Влади също поел по пътя на своите батковци и станал боец. Докато той е все още ученик, големите деца на Хаджигенов са вече студенти. При това не къде да е, а в един от най-скъпите университети в Европа – „Шефилд“ във Великобритания. Лъчезар и Борислав са избрали да следват пътя на баща си и са записали да учат право. Справка в официалния сайт на елитния ВУЗ показва, че таксата за една учебна година е между 19 050 и 24 450 британски лири, което е съответно между 43 и 56 хиляди лева. За 4-годишно обучение само за един от синовете си Хаджигенов ще трябва да плати по приблизително 200 хиляди лева, а за двамата – 400 бона, като в тези суми не влизат джобните разходи за храна и живот.

Хаджигенов: Коалицията ми с Манолова и Дончева беше жертва, приключихме на 4 априлНe искам да бъда министър, както и не исках да бъда депутат. Искам да бъда в съдебна зала. За мен е …Apr 9 2021vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!