Хаджигенов: Коалицията ми с Манолова и Дончева беше жертва, приключихме на 4 април

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нe искам да бъда министър, както и не исках да бъда депутат. Искам да бъда в съдебна зала. За мен е жертва да бъда министър. Не ме привлича нито министерската заплата, нито служебната кола, нито имагинерната власт. Коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ приключи на 4 април. Това коментира адв. Николай Хаджигенов пред Актуално.

Борисов: Колегата политик Слави Трифонов да поеме отговорност„Да не дезертират и да не се оправдават, че не им достигат гласове. Имам 10 дежурни депутати, които …Apr 7 2021vijti.com

„За тази коалиция („Изправи се! Мутри вън“ – бел. ред.) винаги съм говорил с горчивина, защото това беше нещо, което трябваше да направим. Това беше също вид жертва. Направихме го, но двете госпожи (Мая Манолова и Татяна Дончева – бел. ред.) допускат една дребна грешка – коалицията ни приключи на четвърти април.

Тя беше създадена с цел изборите, а те минаха“, отбеляза Хаджигенов и попита Мая Манолова дали е гледала всъщност интервюто му от тази сутрин по БНТ. „Съдейки от изявленията ѝ няколко часа по-късно, тя не го е гледала или ако случайно го е гледала, не е разбрала нищо“, отбеляза адвокат Хаджигенов.

Той заяви, че Дончева и Манолова са истински политици, тъй като винаги казват едно, а правят друго. „Аз отказвам да правя такова нещо. И във вашето студио го казах поне веднъж – аз отказвам да лъжа избирателите“, категоричен бе Хаджигенов.

ИЗВЪНРЕДНО: БОРИСОВ СЕ ОТКАЗВА ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕПредседателят на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов се отказа от мястото си на народен представител. Днес…Apr 8 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!