Снимки от тузарската почивка на Бербатов и фамилия за 700 евро на нощ (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от най-знаковите родни футболисти, Димитър Бербатов , заведе семейството си на заслужена морска почивка . Бербо, за разлика от много други наши знаменитости, е почитател на българското Черноморие и е открил райското кътче за своето семейство именно у нас.

Футболистът е редовен гост в тузарски комплекс в околностите на Обзор на плажа в Иракли. Мястото, предназначено за най-богатите и влиятелни българи, предлага петзвезден лукс на световно ниво. Гостите имат на разположение плажни вили, изникнали на крачка от пясъка, а дизайнът и интериорът са плод на опита и труда на световноизвестни имена.

Андрей Арнаудов за първи път сподели интимни моменти от личния си живот-Снимки от луксозната яхта, където събира тен с Емануела Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов и неговата половинка Емануела Толева се радват на заслужена…Jun 23 2021vijti.com

Вила подобна на тази, в която бившата звезда на Манчестър Юнайтед отсяда, струва около 700 евро на ден, пише „LifeOnline.bg“.

Според източници на сайта, Митко е прекарал цял месец край красивия плаж.

Бербатов почивка

От тузарското убежище се надяват скоро отново да посрещнат футболната звезда, за когото на разположение има частен басейн, гурме готвачи, 24 часа охрана и бар с пълна селекция от плажни коктейли. Приказният плаж е прочут с чистотата и простора си. От снимките на Бербо се вижда, че той обича да медитира и да се отдава на йога практики в компанията на своето семейство в пясъка.

Мултитемпературен охладител за Главния. Как държавата плати лукса на Иван Гешев в „Бояна“48 204 лева – точно с толкова бюджетни пари правителството, по времето на третия мандат на Бойко Бор…Jun 17 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!