Купонът свърши: Хубавата Лолита би шута на Гришо

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любовен карък преследвай плейбоя от Хасково: Григор Димитров и Лолита са се разделили. В това са убедени фенове на двойката, които забелязаха, че Лолита е била шута Гришо в инстаграм. Самият Гришо също е спрял да следва Лола, която развива успешно два профила.

Красавицата Лолита представи Гришо на баща си милиардер Елдар ОсмановГригор Димитров се запозна с милиардера Елдар Османов, баща на гаджето му Лолита.Срещата между двама…Mar 20 2021vijti.com

Двамата никога досега не са качвали за своя обща снимка, като не се броят сторитата, които имат определен срок от време, в който са видими.
За последно 30-годишният Гришо и 28-годишната приказно богата Лолита Османова бяха заедно на рождения й ден в началото на юли. Тогава от публикациите на Лолита стана ясно, че любимият й мъж е успял да се включи в празненствата в Монте Карло, на които присъстваха нейното семейство и приятелите.

Преди ден обаче, красавицата пусна свои кадри от разходка в Кан, на които беше сменила спрягания за годежен пръстен с друго бижу – със син камък. За първи път Лола показа бижуто с диамант в началото на май, когато се прибра в родния си град Налчик, република Кабардино-Балкария, пише „Монитор“.

Лолита Османова

Тогава тръгнаха слухове, че с Григор са се сгодили, а само две седмици по-късно тя го придружи в България. Тук бившият №3 в света отпразнува 30-ия си юбилей и намекна, че е готов за семейство. Явно обаче в рая са се появили проблеми, защото в последните дни Лола заложи на ролята си на инфлуенсър.

Милионерската щерка пусна клипче, чрез което разходи последователите си в единствения голям шопинг център В Монако – „Метропол“.

Майката и приятелка на Гришо събраха всички погледи с тази снимка за 30- годишнината му (снимка) Любимецът на всички жени Григор Димитров на върши 30 години. По този повод той се завърна у нас и о…May 17 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!