Татяна Дончева с чанта за 6000 лева – колкото 20 пенсии / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Твърде кратък бе мандатът на Татяна Дончева като зам.-председател на 45-ия парламент, за да ѝ стигне времето да разходи в пленарната зала богатата си колекция от дамски чанти и бижута. Марковите аксесоари от дълги години са запазена марка за лидерката на „Движение 21“, която харчи баснословни суми, за да притежава най-новите модели.

Татяна Дончева се връща триумфално в БСП Лидерката на „Движение 21“ Татяна Дончева изненадващо се връща в БСП, научи ексклузивно Lupa…May 20 2021vijti.com


Сред последните придобивки на съратничката на Мая Манолова е лимитиран модел на скъпарската италианска марка „Фенди“. С него Дончева бе щракната по време на предизборна среща. Справка с официалния сайт на модната къща показва, че разцветката в тъмнокафяво, на която Татяна е заложила, към момента е изчерпана и има километричен списък с желаещи от цял свят, които са дали заявка, че искат да я закупят при следващо зареждане. Все още наличен е обаче същият модел в бежово. Цената е повече от фрапираща – 3750 долара, или малко над 6000 лева. Това прави точно 20 минимални пенсии, или парите, с които беден български пенсионер живее в рамките на почти 2 години.


Въпросната чанта, струваща колкото сносна кола втора употреба, е от 100% първокласна телешка кожа. Дончева предпочита да я носи с дългата ѝ дръжка, както всъщност прави с повечето си дамски чанти. В гардероба си тя има и други модели на „Фенди“, но и не само. С коалиционната ѝ партньорка Мая Манолова, която също е изкушена от висшата мода, преспокойно могат да напълнят всички зали на Лувъра с модните си трофеи и рафтовете на поне 5 столични бутика, ако решат да продават марковите си селекции от дрехи и аксесоари.

Що се отнася до костюмите, те не са страст за Татяна. Въпреки това тя не пазарува дрехите си откъде да е. Обикновено залага на български висококласни марки, където цените не падат по 150 лева. Далеч повече за тоалети хвърля бившата омбудсманка, която е ВИП клиент на столичен бутик. Там рядко може да се мерне етикет под 400 лева.

Татяна Дончева за Бойко Борисов, Домусчиев, щаба и клакьорите: Милен Цветков още от началото видя, че това е надут балонМилен Цветков видя още от самото начало на политическия възход на Бойко Борисов, че това е надут бал…Apr 22 2020vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!