Щети за хиляди левове по колите на асеновградчани след градушката / СНИМКИ И ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Градушката с големина на топки за тенис, която се изсипа вчера над Асеновград, е нанесла щети за хиляди левове по колите на шофьорите. Картината в града вчера бе апокалиптична, резултатът – плачевен. Вдлъбнати ламарини и капаци, счупени или пукнати предни и задни стъкла.

Градушка като орех бомбардира АсеновградГрадушка, по-едра от орех, се изсипа над Асеновград.  Пороят валя около 15 минути без прекъсване, пр…Jun 26 2021vijti.com

Шофьорите са в потрес, а автосервизите чакат поредната порция луд оборот заради помощта на времето.

Вчера градушката се превърна в най-обсъжданата тема във фейсбук. Един от основните въпроси в заформилите се дискусии бе защо не са изстреляни навреме ракети за разбиване на градоносните облаци.

„Марица“ научи, че заради самолетен полет  полигонът в Поповица е чакал позволение за стрелба от „Управление на въздушно движение“ в продължение на 40 минути. След това, дори изстреляните ракети не са успели да предотвратят падането на ледените късове. Ракети не са хвръкнали и от площадката в кв. „Горни Воден“, споделят асеновградчани.

Вторият основен въпрос, който сега вълнува жителите е: Къде да си оправя стъклото? Поне това се питат едни други потърпевшите шофьори от Асеновград.

 

Мощна градушка помете София!Бурята започна около 17.00 ч. с продължителност 10 минути. Вече има повредени автомобили  – изкривен…Jun 26 2021vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!