Даяна Ханджиева изуми с признания за Лорина Камбурова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Даяна Ханджиева не издържа и призна в какви отношения са били с покойната й колежка Лорина Камбурова, която си отиде от този свят след усложнения от коронавирус през май в Москва, пишат от show.blitz.bg. Както е известно двете актриси си партнираха в сериала „Скъпи наследници“, който пожъна небивал интерес в зрителите. А това, което сега споделя Ханджиева, изуми всички.

Стотици изпратиха Лорина Камбурова в последния й път / СНИМКИБлизки, приятели и почитатели на младата актриса Лорина Камбурова се сбогуват с нея днес. Поклонение…Jun 6 2021vijti.com

Тя не скри, че между нея и Лорина е имало напрежение и дори известно съревнование от страна на самата Ханджиева. Оказва се, че Даяна завиждала на таланта и харизмата на Лорина и я усещала като конкуренция. „По някакъв начин винаги съм се опитвала да я догоня. Тя не е изпитвала такива конкурентни чувства към мен. Имаше моменти, в които се опитваха да ни скарат и дори успяха за малко“, спомня си участничката във „Фермата“.

Въпросните интриги, които създали напрежение помежду двете, били подклаждани, но за радост актрисите осъзнали фалша. „Реално не сме таили лоши чувства една към друга“, казва Даяна в интервю за столичен таблоид. И добавя, че не би нарекла Камбурова „приятелка“ в най-истинския смисъл на думата, тъй като не са се чували всеки ден.

„Обаждах й се да я поздравявам за успехите и новите върхове, които покоряваше, да се интересувам за нея. Имах нужда от време на време да я чувам, да знам как е. Не ми се е случвало с друг човек, за самата мен беше необяснимо защо се случи точно към Лорина“, разказва Даяна. Относно заболяването на колежката си Даяна Ханджиева не е наясно, знаела е единствено, че Лорина много често правела пневмонии, но и редовно спортувала, хранела се здравословно.

Лорина Камбурова е българска актриса, певица, озвучаваща актриса, известна с роли в американски, български и руски филми, както и сериалите „Връзки“ и „Скъпи наследници“. Член е на вокалната група-дует Ross’N Lorina. Опелото ѝ е на 6 юни 2021 от 12,30 ч. в църквата Свети Николай в родният ѝ град Варна .

Лорина Камбурова е родена на 25 октомври 1991 г. във Варна. Губи майка си на 12 години след рак на белите дробове. През 2016-та също губи баща си. Лорина е била много близка с баба си, която е допринесла много за отглеждането ѝ. Камбурова е братовчедка на Алек Алексиев и именно Стоян Алексиев избира монолог за нейното кандидатстване – този на Герда при сцената, където разтапя Кай в „Ледената кралица“. През 2014 г. завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ в класа на професор Здравко Митков. С нея учат Наталия Цекова, Рая Пеева, Тодор Дърлянов, Михаил Сървански и други. Участва в театралните постановки „Сън в лятна нощ“, „Парижката Света Богородица“, „Рейс“, „Повелителят на мухите“ и „Неестествен подбор“.

Наследствено заболяване погубило младата актриса Лорина КамбуроваТъжна бе изминалата за артистичния елит у нас седмица след трагичната вест, долетяла от Москва – там…Jun 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!