Пак обрат: Коко Каменаров остави Радина, заради нова любов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сагата между Коко Каменаров и Радина Червенова продължава, само че този път май изглежда финализирана. Поне към този момент. Двамата телевизионери се разделиха и вече не живеят под един покрив, пишат от show.blitz.bg.

Не е ясно какво е отключило този път решението за раздяла между двамата, но поне засега фактите говорят, че едва ли вече има път назад. Коко Каменаров се е върнал при бизнесдамата и шеф на „Теленор“ Михаела Калайджиева, която живее в къща в Панчарево, а Радина е останала в семейния им дом в Лозенец. „Отказвам да говоря! С Коко си говорете, оставете ме“, такъв коментар прави пред „Галерия“ Радина, а Каменаров засега не отговаря на телефона си. Припомняме, че Радина Червенова и Коко Каменаров се разделиха най-изненадващото и в началото на миналата година – точно заради забежката на Каменаров със сестрата на Гергана Паси, която през 2014-та роди син на бизнесмена Борислав Дионисиев.

Рачков обсипа гаджето си с любов за 22-рия ѝ рожден ден – вижте ги как купонясват (Снимки): Атрактивната млада приятелка на Димитър Рачков , моделката Анита Димитрова , вчера навърши 22 годин…Jun 15 2021vijti.com

Паралелната си извънбрачна връзка Коко и Михаела поддържали поне година, но за потрес на мнозина – дори не се криели, а често били забелязвани хванати за ръце в ресторанти. От един момент на Радина Червенова й писна да си затваря очите, стегна си куфарите и замина при дъщеря си Десислава в Швейцария. След това бившият шеф на БНТ направил няколко опита да си я върне, докато най-накрая не заминал при нея, за да и поиска да й поиска прошка лично. Като дал дума че връзката му с Михаела Калайджиева е вече в миналото. Бившата водеща на „По света и у нас“ се решила да му даде последен шанс, но към днешна дата той изглежда все повече като грешното решение.

Константин Каменаров е генерален директор на Българската национална телевизия (БНТ) от 1 септември 2017 до 24 април 2019 г. Роден е на 31 юли 1964 г. Завършва медицина, но никога не практикува. В началото на 1990-те години започва да работи в БНТ като репортер в централната новинарска емисия „По света и у нас“, след известно време започва работа в Ефир 2, където става водещ на новините. След това заема поста директор на новините в „По света и у нас“. През 1999 г. за близо четири месеца е говорител на правителството на Иван Костов. След това става говорител на мобилния оператор „Мобилтел“. Между 2011 и 2013 г. е оперативен директор на БНТ. Явява се на конкурса за генерален директор на телевизията през 2013 г., но не печели. Между 2013 и 2017 г. работи като консултант и лобист към компанията „Ernst and Young“. През август 2017 г. е избран от Съвета за електронни медии за генерален директор на БНТ.

Йозджан Дениз показа новата си любов с 23 години по-млада от него-Снимка 49-годишният Йозджан Дениз (Завинаги) намери отново любовта в лицето на иранския модел Самар Дадга…Jun 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!