Бебе ще проплаче в семейството на Нети – честита радост! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Красивата и талантлива Нети скоро ще изживее най-приятното събитие – това да стане леля! Изобщо за нея съдбата не спира да поднася своите дарове – след като преди година тя разбра, че една от най-красивите водещи на бТВ Александра Кръстева е нейна полусестра, ето че вече и бебче е на път.

Нети и Алекс Кръстева

Двете бързо станаха близки и днес надълго и нашироко обсъждат бъдещото майчинство на Алекс, която все още е на екран като водеща в „Тази събота и неделя”. Журналистката очаква дете от съпруга си Владислав Стоянов.

Според запознати Алекс е в петия месец и се очаква скоро да излезе в майчинство.

По всяка вероятност колежките й Жени Марчева и Диана Любенова ще си поделят екранното време на сутрешното токшоу на Би Ти Ви.

Александра Кръстева сватба

Кръстева се омъжи миналата година на церемония в тесен кръг край морския бряг. Църковната венчавка се състоя в храм „Успение Богородично” в Царево. Изнесеният граждански ритуал също бе в близост до черквата, защото мястото носи особена символика за бъдещите родители.

Нети подпали мрежата само по черно бельо – плеймейтките ряпа да ядат! (Снимка): Красивата и гласовита половинка на Дони, актрисата Нети , рядко позира разголена или пък предизвик…May 31 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!