Венета Райкова се пребори с коварна зависимост

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тв водещата Венета Райкова се пребори с вредна зависимост, а това, което признава наскоро, определено нямаше как да остави равнодушни феновете й, пишат от show.blitz.bg. Блондинката, която в последните години активно писателства, прави доста интересно изказване за това, от което е успяла да се откаже, въпреки че й е било трудно.

Още една звездна двойка се събра – Венета Райкова и Тишо отново заедноВенета Райкова сподели еротичната снимка и се обърна към бившия си мъж Тихомир с мили думи. Повод за…Apr 18 2020vijti.com

Става дума за кафето! Райкова вече пие безкофеиново кафе, тъй като преди това много е прекалявала, стигайки до 4-5 чаши дневно. „Другото, което направих за себе си, е, че се научих да не прибирам нищо за някакъв специален случай. Разбрах, че всеки ден от живота ни е специален“, казва Райкова, пише „Уикенд“.

Венета Руменова Райкова-Георгиева е българска журналистка и писателка. Била е водеща на предаванията „Горещо“ по Нова телевизия, „Дневникът на Венета“ по ТВ7, „Горещи срещи с Венета Райкова“ по BIT и „Папараци“ по BTV. Родена е през 1974 година в град Попово. Едва 15-годишна, през 1989 г., печели първия конкурс за фотомодели и манекени. На 18-годишна възраст през 1992 година става първата победителка в конкурса „Mини Мис България“ за момичета до 1,66 м. Завършила е право в СУ „Св. Климент Охридски“. Още 18-годишна постъпва на работа във вестник Хайлайф по темата „конкурс за журналисти“, който печели, докато се среща с главния редактор Георги Кузмов.

Работи и като репортер и в БНТ – седем години в нощния блок и в Частен случай, а половин година като редактор в Наблюдател. Три години е модел в София и Виена. Снимала се е за българската версия на списание „Playboy“. Повечето хора свързват чаровната блондинка с Ексклузивно по Евроком, което тя води от 1999 г. Конкурсите са ѝ слабост. През 2008 година е водеща на коментарната рубрика към Big Brother 4 – „Малката сестра“. През 2014 е част от Домсъвета към „ВИП Брадър: Образцов дом“, както и е водила „Голямата уста“ към шоуто. От 13 април 2015 до началото на 2016 води всекидневно едночасово шоу по ТВ7 „Дневникът на Венета“. От юни 2017 до септември 2017 е водеща на всекидневното предаване „Горещи срещи с Венета Райкова“ по BIT. От 17 септември 2017 до март 2020 е водеща на „Папараци“ по BTV.

През юли 2005 година Венета се омъжва за Тихомир Георгиев – участник в Big Brother 1. На 26 март 2007 година двамата влизат във VIP къщата на Big Brother като участници във втория сезон на VIP Brother. В началото на месец юли 2007 г. е обявено, че съпругът на Венета – Тихомир, е подал молба за развод, и е насрочено бракоразводно дело за края на месец октомври. Въпреки това, в началото на октомври става ясно, че двамата отново са се събрали и живеят заедно в столичния квартал „Слатина“. Венета и Тихомир имат син на име Патрик.

Венета Райкова заби нож в гърба на Тишо: Никога не съм била влюбена в негоПролетта е в разгара си, градусите се вдигат, хормоните са във въздуха и любовта – с тях! Не и за Ве…May 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!