Нова порция звездни абитуриенти: Ето баловете на Лоренцо, дъщерята на Соня Немска и протежето на Галин (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В сезона на абитуриентските балове вече ви показахме някои от звездните абитуриенти на България – вече видяхме дъщерята на Бони, дъщерята на Ванко 1, а днес ще ви покажем нова порция известни абитуриенти. Поп фолк-идолът Галин изпрати откритието си Симона на най-важния ден от живота й и стана неин кавалер за бала.

Галин и Симона бал

Мачото бе неотлъчно до новата си звезда по време на церемонията по случай завършването на училище.

Той я придружи до двора на гимназията. Появата на звездата предизвика истински фурор в училището. Двойката обра бурните овации и всички погледи бяха насочени към тях. По-късно Галин, хванал за ръка Симона, мина и по червения килим в центъра на града. А след това певецът откара със скъпарската си кола певицата до хотела, където тя купонясва със съучениците си.

Изпълнителят от дълго време лансира най-новото си попълнение в лейбъла. В първата й песен, продуцирана от Галин, тя се появи чисто гола и така прикова вниманието към себе си. Малко преди да отпраши към поредната си изява, певецът бе неприятно изненадан. Галин открива, че гамен е посегнал на тузарския му автомобил. В гумата на изпълнителя е забит огромен винт. И тя е спукана. „Този, който го е направил, нищо не е постигнал. Аз гумата ще си я сменя, но ти ще си останеш келеш“, изригна Галин по адрес на гамена.

Лоренцо абитуриент

Друга звезда в чалгата – Лоренцо, също отпразнува абитуриентския си бал. Наследникът на Софи Маринова се събра със съучениците си в родното Етрополе и гърмя до ранни зори в местна дискотека. Преди да посетят чалготеката, Лоренцо и дружките му от класа „щурмуват“ училището и събират мили пожелания от всички ученици и учители. Майката на младия певец не бе до сина си в деня на завършването му. Заради професионален ангажимент Софка не успя да види наследника си в последния път, в който минава прага на школото. Все пак Маринова е организирала изпращане за чудо и приказ на единственото си дете. Купонът, на който ще присъстват поне 100 души, ще се проведе в началото на следващия месец.

Колежката на Софка – Соня Немска, също изпрати абитуриентка. Певицата се похвали, че щерката й Рая е имала бал преди дни. Бъдещата висшистка се е барнала в рокля в цвят пепел от рози.

Рая на Соня Немска абитуриентка

Още една звездна дъщеря завърши 12-и клас. Щерката на Стенли – Никол, се показа в социалните мрежи от бала си. Младата дама залага на елегантна рокля.

дъщерята на Стенли абитуриентка

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!