София, дъщерята на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева порасна! Няма да я познаете – /СНИМКИ/

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не е за вярване колко е порастнала и в каква красавица се е превърнала дъщерята на актрисата и покойния Иван Ласкин, който приживе я обичаше безумно.

Алекс Сърчаджиева сподели в социалните мрежи снимка на която сякаш свети и сякаш никаква тъга вече не се чете на лицето ѝ. Но не това умили хилядите ѝ почитатели, а порасналата София, която е до нея.

Няма да повярвате какво се случи между Алекс Сърчаджиева и Любо Нейков СНИМКИАлекс Сърчаджиева напоследък много задържа вниманието с образа си на д-р Габриела Димова в хитовата …Mar 15 2021vijti.com

Преди време Алекс сподели, че момичето още не може да прежали отишлия си без време Ласкин.

Баща и дъщеря имали много силна връзка и това се отразило доста негативно на София.

Тя често плачела за тате, а майка ѝ не можела да поеме тази болка, защото нямало как да замести бащата. Сърчаджиева облече хирургическа престилка и прекрачи прага на операционната – като част от актьорския състав в медицинска драма „Откраднат живот“. Звездата от „Шивачки“ стана част 11-ия сезон на сериала, чиито финал е следващата седмица.

Неутешимата Алекс Сърчаджиева за ЧРД на Ласкин: Обичам те, Иване! Там… където и да си„Честит рожден ден, Обич Моя! Там…някъде…където и да си… Обичам те Иване, много те обичам!!!“ …Mar 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!