Неутешимата Алекс Сърчаджиева за ЧРД на Ласкин: Обичам те, Иване! Там… където и да си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Честит рожден ден, Обич Моя! Там…някъде…където и да си… Обичам те Иване, много те обичам!!!“ Тези трогателни и искрени думи написа днес актрисата Александра Сърчаджиева, като по този начин отбеляза 51-ия рожден ден на любимия си мъж Иван Ласкин, който за съжаление почина преди две години.

Дъщерята на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев сподели и своя снимка заедно с Иван и с дъщеря им София.

Ралица Паскалева изненада с думите си по адрес на Алекс СърчаджиеваВ последните седмици напрежението между Ралица Паскалева и Алекс Сърчаджиева, което оформят като усе…Feb 6 2021vijti.com

Приживе „лошото момче на българското кино“ признаваше, че Алекс е жената на живота му, а малката София – негова слабост.

„Мила Алекс …Със сигурност е някъде там и много, много ви закриля…тази луда глава…а и ни се смее и радва….Прегръщам те. Ти, заедно с принцесата ви, БЪДЕТЕ“, написа актрисата Биляна Петринска. Десетки приятели и колеги на Ласкин го почетоха в социалните мрежи, публикувайки негови снимки, както и кадри от филми с негово участие.

Наскоро Александра Сърчаджиева сподели, че почти всяка нощ сънува любимия си. През сълзи споделя, че никой не може да го замести в сърцето й и че самата тя няма как да го замести в живота на дъщеря им София.

През 2019 г. навръх Йордановден си отиде лошото момче на българското кино и театър Иван Ласкин. Актьорът, прочул се още като 16-годишен ученик с ролята си в детския тв сериал „Васко да Гама от село Рупча“, издъхна на 48 години във ВМА от чернодробна недостатъчност и след множество здравословни усложнения, причинени от алкохола. Обичан и мразен заради бунтарския си характер и пиперливия си език Иван Ласкин имаше много приятели, но и много критици. Близките му обаче твърдят, че зад маската на лошото момче всъщност се е криел един романтичен и много раним мъж.

Иван Ласкин бе започнал дълга битка с порока, но уви продължителното пиене вече си бе оказало влияние върху организма. Бунтарят бохем остави неутешими съпругата си Александра Сърчаджиева и две дъщери – Люба и София.

И тогава, и до последно до него неотлъчно бе голямата му любов – актрисата Александра Сърчаджиева. Той често казва колко силно я обича, пише й мили послания в личния си профил във фейсбук като: „Толкова те обичам, че дори не забелязвам детето ни, когато притичва покрай теб! Толкова те обичам, че когато стоеше под дъгата в Гърция, тя ми се видя черно-бяла… Обичам бръчиците и нескопосаната ти прическа сутрин, когато се събуждаш и приличаш на мокро врабче… Толкова те обичам, че само когато съм с теб, не съм егоист. Толкова те обичам, защото ме правиш добър и нежен, защото цериш просташкия ми характер само с поглед… защото те обичам! Обичам тайнството ти на честен човек и някои релефи от тялото ти, за които няма да споделя. Обичам дишането срещу лицето ми, когато спиш и аз те гледам! Обичам да те галя и ти да се усмихваш насън.“

Двамата се влюбват един в друг в труден и за двама им период от живота ни. Запознават се на снимачната площадка. Тогава Александра се обижда на чувството му за хумор и трябва да мине доста време, докато разбере, че не й се подиграва, а се шегува. „Точно тогава майка й, обичаната актриса Пепа Николова, се разболя неизлечимо от тумор в мозъка. Аз пък не се спогаждах с първата си съпруга (актрисата Мирослава Гоговска – б.ред.). Изнесох се и живеех сам с кучето си в стая само с едно легло, отрупано с хартии от сандвичи. Алекс промени и мен, и живота ми“, разказа приживе в свое интервю актьорът.

Иван Ласкин завършва актьорско майсторство за драматичен театър във ВИТИЗ през 1994 г. в класа на професор Здравко Митков. Малко преди това започва кариерата му в театъра – в „Сълза и смях“ играе от 1991 г. След това показва таланта си на сцените на почти всички софийски театри. От 1997 г. е актьор в театър „Българска армия“. Напуска го през 2014 г. с Александра Сърчаджиева. „Истината е, че се изчерпах там. Аз напуснах, защото стоях там заради Александра… а не трябваше. А Александра просто не издържа заобикалящото я режисьорско некадърие и малодушие. С изключение на Асен Шопов, Ивайло Христов и най-вече Крикор Азарян“, написа в личния си фейсбук профил тогава Ласкин. Там обяви, че напуска Военния театър, след като 17 г. е играл на сцената му.

Има и десетки роли в киното. Участва в сериалите „Дунав мост“ и „Хайка за вълци“, във филмите „Най-важните неща“, „Стъклената река“ и др.

Алекс Сърчаджиева си го върна тъпкано на Ралица Паскалева след унижението (Снимки): Наскоро ви споделихме на какво унижение е била подложена Алекс Сърчаджиева , преди да изгуби работ…Jan 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!