Борисов за скандалните разкрития на Илчовски: Платили са на още хора да говорят

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сега навързах всичко – защо Радев прави това правителство. Това сподели премиерът в оставка Бойко Борисов по повод скандалните разкрития на бизнесмена Светослав Илчовски относно натиска върху българските предприемачи и по повод появата на Мата Хари, която снимала кюлчетата в спалнята му.

Светослав Илчовски е бизнесменът с разкрития за кюлчетата в чекмеджето на Борисов и Петя АврамоваКадър: Фейсбук/“Бивол“ Бизнесменът, който направи разкрития срещу Бойко Борисов и Петя Аврамова, се …May 6 2021vijti.com

Вместо да коментира конкретно изнесената информация, Борисов обаче насочи словесната си контраатака в посока към своите опоненти.

„Единственият начин да прикрият своята некомпетентност. Ще се сбият тези, които са в сговор срещу нас. Закрита комисия се предава по интернет. Не го познавам Илчовски. Аз се занимавам с политика. Те се видяха, че нито имат програма, излъгаха каквото поеха като ангажименти. Сега, като знам как ни сготвиха целия капан, знам какво ще правят след това“, коментира премиерът в оставка.

„Очаквах за месец и половина управление. Единствено чувам как щели да носят на Радев документи. Те ще извадят още кошаревски свидетели. Платили са на още хора да говорят. Толкоз.  Една година се занимават с това, а ги пребихме със 75 депутати. Радвам се на машините, ще се намалят недействителните гласове“, допълни още той.

Бизнесмен пред комисията по ревизия в парламента: Мата Хари е плеймейтка и тя е снимала кюлчетата на Борисов, дадени са му от бизнесменКадър: Булфото и „Мата Хари“ Тази тема е в развитие! Очаквайте подробности! Незапомнен в новата ни и…May 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!