Кали показа колко е надебеляла и остаряла (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кали открай време не дава ухо на хорското мнение за себе си, нито пък на интриги и сплетни. Точно заради това може да си позволи да се покаже без грим, прическа или… дрехи. Тези дни изпълнителката на „Като те почна“ публикува свои натурални снимки и получи критика за външния си вид.

Калин Сърменов след заявката на президента за втори мандат: Ако Радев е интелектуалец, аз не съм!Той пак ще е нашият президент! – категорична е снахата на Тато Маруся Мирчевска „Странно ми е това …Feb 5 2021vijti.com

Фолк звездата не остана длъжна на хейтърите, за които угодия няма и ту критикуват пластичните корекции, ту външния вид на звездите. Певицата публикува статус, чрез който даде да се разбере, че продължава да поставя на първо място вокалните качества, които има, а след това външния си вид.

Кали без грим

„Мили хора, имам си и бръчки и широк нос и екстеншън си нямам, и съм надебеляла по време на пандемията, и съм остаряла (за моя радост), но аз не съм манекенка, слава Богу! Пишете че съм си правила нещо…..ми не съм… дебела съм. Не ми е важно да ме харесвате как изглеждам, а как пея, така че критики приемам само, ако са свързани с пеенето ми, тях ще взема под внимание!

Еййййй, угодия нямате! Като не си правиш фотошоп – грозен! Като си правиш корекции – пак! Айде, гледайте си работата! А, да….Весели празници и по-смирено, ако обичате“, пише тя.

Съвет от водопроводчик: ето как да почистите тоалетната без химикалиПочистете тоалетната, без да използвате химикали! В тоалетната чиния остават замърсявания и варовик…Feb 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!