Лили Иванова слабее и вае тяло с турска диета: Тайната на примата е много простичка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лили Иванова е еталон за съвършена фигура в родните хайлайф среди. През последните 30 години примата на българската естрада не си е позволила да наддаде нито грам и продължава да поддържа перфектните за нейния ръст 46 килограма.
От поне две десетилетия се носят легенди за нейните спартански режими на хранене и за манията й да се тегли на кантара у дома поне по 20 пъти в деня. Истината е, че Лили наистина брояла всяка калория, която приемала, но го правела най-вече за здраве, а не от суета.

Лили Иванова пита на колко години е (СНИМКИ)Лили Иванова отпразнува днешния си рожден ден в страхотно настроение и заобиколена от приятели. Естр…Apr 25 2021vijti.com

С течение на времето вечната диета се превърнала в неин навик и не й създавала ни най-малък дискомфорт. Близки до естрадната звезда разкриват, че последното й увлечение са турските и арабските деликатеси. Разбира се, в менюто на Вечната Амбър не присъствали кебапи, шишове, дюнери и други мазни вкуснотии, а само здравословни специалитети като булгур, хумус, леблебия и подобни храни.

От всичко това Иванова най си харесвала булгура, приготвен по най-различни начини. Това е зърнена храна, която се прави от различни сортове твърда пшеница чрез попарване, изсушаване и натрошаване. Булгурът се използва широко в средиземноморската, близкоизточната и индийската кухня, а в миналото е бил основна храна и на българите, които са го приготвяли варен с различни подправки.

Освен това зърнената храна няма никакъв холестерол, съдържа минимални мазнини, но доста калий и натрий, както и белтъчини и витамини. Освен него певицата обичала да похапва и ястия от нахут, който също е богат на редица ценни вещества. Турските гозби тя поръчвала от един от най-известните ресторанти в София, където вече добре познавали вкусовете й.

„Вярно е, че се лишавам, но това е моят избор. Никога не се оплаквам, не правя от това трагедия. Всъщност човек винаги трябва да се лишава от нещо в името на друго. Не ям тестени изделия, захар и сол. Месо не хапвам от 1998 г., но не защото съм вегетарианка, а защото не знам какво точно ми предлагат в магазина. Открила съм за себе си, че не пълнея от сирене и ям много сирене, само че изкиснато. Често си позволявам шоколад и мед, защото ми трябва енергия за сцената“, коментира неотдавна в свое интервю Иванова.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да започнете нова диета или да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Лили Иванова срази всички на рождения си ден, изглежда убийствено (снимки) Лили Иванова събра всички погледи, определено изглежда зашеметяващо за годините си. Лили Ивaнoвa o…Apr 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!