Появи се тайният син на Чарлз и Камила – Снимките, на които се вижда прилика с младата кралица Елизабет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази седмица британския инженер, 55-годишен, който сега живее в Куинсланд, заченат през 1965 г. и роден на следващия април в Госпорт, близо до Портсмут, твърди, че осиновителката му е казалапрез 1998 г., че херцогинята на Корнуол е негова майка

След като „направил проучването си“, 55-годишният мъж е убеден, че сега има достатъчно изследвания – заедно със своите „скули и зъби, подобни на клана Уиндзор“ и „коса в стил Камила“, за да докаже, че твърденията му са верни . Няколко пъти е казвал, че би искал ДНК тест, който да докаже семейната му връзка, и е писал на двойката през 2012 г.

И тази седмица той сподели снимка на сина си, за да „докаже“, че е свързан с кралското семейство, твърдейки, че 14-годишният е огледалният образ на младата Елизабет II.

Доранте-Дей настоява, че не „търси известност“ или  пари, въпреки че наскоро е създал нов бизнес, наречен „Royal Riffs“, продаващ ръчно изработени китари „с този кралски завършек“ – и е „просто човек, който търси за своите биологични родители „.

Не е изненадващо, че Чарлз и Камила никога не са отговорили на твърденията му – но дали би могло да е истина?

Саймън Доранте-Дей, който вярва, че е тайното дете на принц Чарлз и Камила, сподели снимка, сравняваща 14-годишния му син с младата кралица Елизабет.

Г-н Доранте-Дей твърди, че приемните му баба и дядо Уинифред и Ърнест са работили съответно за кралицата и принц Филип като готвач и градинар и му е казвал „много пъти“, че е „дете на Чарлз и Камила“

Доранте-Дей твърди, че на възраст от осем месеца той е осиновен от местна двойка Портсмут, наречена Карън и Дейвид Дей.

Доранте-Дей казва, че приемните му баба и дядо, Уинифред и Ърнест Боулдън, на снимката, са работили както за кралицата, така и за покойния херцог на Единбург

Той твърди, че Ърнест е получил награда за императорска служба за работата си за нейно величество и че неговата осиновителка много пъти му е казвала, че Чарлз и Камила са истинските му родители и че Камила го е задържала, докато не се отказала.

„Тя не просто намекна за това, тя ми каза направо“, каза той в предишно интервю.

Доранте-Ден твърди, че Камила е използвала служители за защита и връзки на кралското семейство, за да й помогне да го пази в тайна, но е уговорено, че Уинифред ще накара дъщеря й да го осинови, когато той стане „твърде стар“.

Саймън Доранте-Дей е роден в Госпорт, близо до Портсмут, през април 1966 г.

и е осиновен на осем месеца от британската двойка Карън и Дейвид Дей

Тъй като той е роден през април 1966 г., Донът на Доранте би бил замислен през лятото на 1965 г. Той твърди, че в месеците преди да се роди, Камила изчезва от социалната сцена за поне девет месеца, докато Чарлз е изпратен в Австралия.

Като младо момче твърди, че си спомня, че е бил отвеждан в къщи в района на Портсмут и ще прекарва време с жена, която смята, че е Камила, с осиновителите си и служители на кралската защита, които чакат отвън.

Чарлз, който е роден на 14 ноември 1948 г., е на 16, когато присъства на погребението на Уинстън Чърчил, заедно с 6 000 други гости. Не е известно дали Камила Шанд – тогава на 17 години – е била сред тях и няма доказателства, че двамата са се срещали на събитието.

По това време Чарлз учи в училището на Гордънстоун в Шотландия, а в началото на февруари 1966 г. пътува до Австралия за два мандата в Тимбъртоп, селския кампус на гимназията в Англия, в Мелбърн, където остава до юли 1966 г.

Междувременно Камила – отгледана в Източен Съсекс и Южен Кенсингтън – била дебютантка в Лондон на 25 март 1965 г. и снимана през цялата година на балове и партита.

Твърди се, че само за няколко дни след излизането си на парти, бъдещата херцогиня на Корнуол загубила девствеността си от джентълмен на име Кевин Бърк, което според твърденията й попречило да се омъжи за принц Чарлз в младостта си.

Смята се, че Камила и Бърк се срещат в продължение на една година, като той го описва като „най-доброто време“, добавяйки: „Останах с Камила през цялата тази година. Предполагам, че сме били влюбени. След това тя ме заряза. Тогава се казва, че Камила е започнала връзка с Рупърт Хамбро, от банковата династия, преди да попадне за Андрю Паркър Боулс. През това време не е известно тя да е проявявала признаци на бременност или раждане.

Широко се съобщава, че Чарлз и Камила са се срещнали на мач по поло в Уиндзор Грейт Парк през 1970 г. Легендата разказва, че тя се е представила с репликата: „Знаете ли, сър, прабаба ми беше любовница на пра-пра- дядо – какво ще кажете? – препратка към Едуард VII и любовницата му Алис Кепел. В крайна сметка тя се омъжва за Чарлз през 2005 г., 10 години след развода си с Андрю Паркър Боулс през 1995 г.

Доранте-Дей твърди, че свидетелството му за раждане е „пълен боклук“, като твърди, че болницата, в която се казва, че е роден, не се е родило нито едно бебе през десетилетието, в което се е родил.

Той също така казва, че имената, дадени на родителите му, са „измислени“ и че документацията, с която разполага от осиновяването му, е написана с почерка на неговата осиновителка.

Доранте-Дей каза, че има „много доказателства“ от това естество, че той се нуждае от допълнителни доказателства, за да архивира, като анализ на почерка, преди да го заведе в съда.

Въпреки че не е възможно да се провери дали това е истина, като се има предвид твърденията на Доранте-Дей, че той е роден от любовна връзка между Чарлз и Камила, докато те са били още в тийнейджърска възраст, възниква въпросът защо Даяна непременно ще се чувства „онеправдана“ от неговото съществуване.

Чарлз се запознава с Даяна едва през 1977 г., като в този момент той има връзка със сестра й Сара. Според съобщенията те се срещнали през 1980 г. и се оженили на следващата година – до този момент Камила била омъжена за Андрю Паркър Боулс.

Според биографията на Чарлз той започва връзка с Камила през 1986 г.

Край на монархията: Принц Чарлз се отказва от престола Кралица Елизабет II може да е последният британски монарх, написа лондонският в. Дейли експр…Apr 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!