Опак човек: Борисов си държи патерицата откъм здравия крак

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В Интернет вече се коментира начина, по който лидерът на ГЕРБ носи патерицата си.

На кадрите, които премиерът в оставка качи във Фейсбук профила си, за да обяви кандидатите си за министри и министър-председател.

ИЗВЪНРЕДНО: Борисов влезе спешно в „Пирогов“Премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се появи в „Пирогов”. Това става ясно от снимки, к…Apr 19 2021vijti.com

След като се здрависа с присъстващите на срещата и се посмя на шегата си, че новите му министри са модерни хора, защото на Калин Вельов му висели тирантите, пък на Любен Дилов – син видиш ли му били червени маратонките, Борисов се обърна с гръб да си ходи към болничната стая, но патерицата му остана от грешната страна.

Правило е патерицата да се носи от страната на болния крак, за да е опора на по-слабото място. Изглежда за Борисов това не важи, защото той се опира на патерицата, но откъм здравия си крак.

Ето и правилното носене на подмишнична патерица:

Бабикян кани Борисов в парламента: Като чуете “Мутри, вън!“, не се плашете! Влезте!„Като чуете „Мутри, вън!“, не се плашете! Влезте! При нас тези неща се доказват в съда. Не произнася…Apr 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!