Малко нишесте и 3 салфетки, а яйцата стават като нарисувани! Обрах точките на родата!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Оригинално и евтино.

На 28 април е голям религиозен празник – Великден! Така че трябва да започнете да се подготвяте за него.

Решихме да споделим с вас един прекрасен и оригинален начин за декориране на яйца. Това е особено полезно, ако искате да покажете на всички гости и роднини своя артистичен дух и творчество!

Боядисване на яйца с оцет и сода: изригват във всички цветове на дъгата! Уникален метод:Сигурно вече си мислите, че няма метод за боядисване на яйца , който да ви изненада. Днес, обаче, см…Apr 3 2021vijti.com

Забравете за баналните стикери и изкуствени цветове.

Това вече е в миналото.

Какво трябва да знаете?

Великденските яйца са символ на този светъл празник. Можете да ги украсите абсолютно по всякакъв начин. Например, използвайки техниката на декупаж.

Ще ви е необходимо:

бели сварени яйца;
четка;
обикновени салфетки с шарки;
вода;
2 ч. л. нишесте;
хранителни бои по ваш вкус.

Какво да правим

1. Вземете салфетки с малки рисунки, които харесвате. Изрежете цветя / пеперуди / зайци и всякакви други рисунки от салфетките.

2. Разстелете рисунките върху повърхността на яйцето с леко навлажнена четка. Много е важно да се опитате да изгладите всички гънки – за да стане красиво.

3. Сега вземете царевичното нишесте /2 ч.л./, разбъркайте го с 50 грама вода, сложете сместа на малък огън и нагрейте за около минута, като разбърквате.

4. След като напълно сте украсили яйцето, пак с помощта на четката леко намажете яйцето със сместа от нишесте и го оставете да изсъхне.

5. Когато яйцата са напълно сухи (отнема не повече от половин час), покрийте ги с оцветен слой “лепило”. За да направите това, добавете боята за яйца към малко количество вода и нишесте.

декупаж на великденски яйца

Определено ще се получи много хубаво и оригинално! Бъдете сигурни.

Хареса ли ви идеята?

3 яйца, 1 банан, 4 лъжици захар и малко сметана и крем брюлето е готовоКогато един недокоснат банан остане в плодовата купа , веднага си спомням тази рецепта. И, разбира с…Mar 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!