Дживан от „Безмилостен град“ – откровено за нещастното детство и повратната точка в живота му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Роденият в Истанбул на 18 август 1997 г. Идрис Неби Ташкан е актьор и професионален баскетболист.
Семейство: Идрис има сестра близначка, а майка му е домакиня. Наследил е хотел от дядо си, имал е нещастно детство. „Бяхме проблемно семейство. На 11-годишна възраст родителите ми се разведоха. Не съм се виждал много с баща си. Майка ми трябваше да се грижи сама за нас.“

Друг сяда на инвалидния стол на Недим в „Безмилостен град“Пословицата „Който копае гроб другиму, сам пада в него“ в пълна сила важи и за турския сериал „Безми…Mar 25 2021vijti.com

Детски години: Заради височината си, прякорът му в квартала бил „Мотиката Идрис“. „Критерият за популярност в квартала беше да играеш добър футбол. Не се справях много добре. Бях мързелив. Исках само да напусна училище и да играя видеоигри у дома. Играех до сутринта. Бях несръчно хлапе и в квартала не ме търсиха за нищо.“

Повратната точка в живота му: Дълго време се изявява като статист. Винаги е бил невидим за камерата заради височината си. Опитвали са се да го откажат от професията с мотива, че вратът му е дълъг и не може да бъде актьор. „Започнах да тренирам в спортното училище. Там всичко се промени! Приятел на майка ми ме видя и показа снимките ми на Лале Ерен и Зейнеп Гюнай Тан. Оттогава животът ми се промени. Бях избран за главната роля в сериала „Добри приятели“.

Първа стъпка към актьорството: Първият си актьорски опит придобива през 2014 г. с „Великолепният век“.

С кой проект блесна? През 2017 г. той привлече вниманието с образа на Ясин в сериала „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“.

„Много хора на улицата реагират положително на героите, които изпълнявам. По този начин се фокусирам повече върху работата си и ставам по-мотивиран. Много ме радва, че публиката гледа нашите сериали“, казва Идрис Неби Ташкан.

Екранният Дживан няма ограничения в актьорството – би се снимал гол и би играл в горещи сцени, пише Теленовелас.

Девизът на Идрис Неби Ташкан в живота: „Никога не се отказвай!“

– Дживан и Дамла стават двойка. Мислиш ли, че любовта ще победи всичко?
– Станахме добри приятели със Симай Барлас. На снимачната площадка всички говорят помежду си за своите сцени. Обаждаме се преди записи и говорим как да играем. Щастливи сме да работим заедно. Мисля, че тази енергия се предава и на публиката. Получихме добри отзиви за двойката Дживан-Дамла, това ни мотивира и се отразява на екрана. Любовта е чувство, което си струва да се изживее, и който я почувства, трябва да бори за нея. Любовта е най-силната връзка в света, можете да преодолеете всичко със силата ѝ. Ето защо мисля, че тя ще победи всичко.

– Имаше възможността да работиш с големи имена, които турците обичат. Как съветите, които получи от тези актьори, допринесоха за актьорската ти игра?
– Чувствам се голям късметлия и наличието на сцени с майстори-актьори като Дениз Уур и Фикрет Кушкан в „Безмилостен град“ ме мотивира много. Опитвам се да прекарвам време с тях при всяка възможност. Фикрет Кушкан имаше специална стая на снимачната площадка, той стоеше там в свободното си време и отивах при него, ако беше на разположение. Той винаги ми казваше: „Ще работиш усилено“. Ние, младите, можем да научим много от тях по всяко време.

– Какви планове имаш?
– Имам наистина диви, смели мечти. Обичам да разширявам своя хоризонт. Има цели, които съм си поставил пред себе си, но не знам кога ще е възможно да ги реализирам. Не искам да издавам много.

– Имаш ли интересни случки с фенове?
– На сета на „Добри приятели“ имаше няколко момичета в начална училищна възраст. Едното момиче извика: „Батко Идрис“ и аз казах: „Здравей, как си?“, отидох при него и се прегърнахме. Момичето изведнъж припадна, мисля, че се развълнува, в този момент се паникьосах и много се уплаших.

– Имаш ли други мечти освен актьорството?
– Бих искал да изиграя един боксов мач и да се занимавам професионално с това. Би било чудесно да се бия с шампион като Авни Йълдъръм. Наистина желая да изживея тази атмосфера, а не да спечеля.

– Какво обичаш да правиш в свободното си време?
– Преди излизах много. През последните две години прекарвам повече време вкъщи. Обичам да съм сам със себе си. Спортувам и от известно време се занимавам с бокс. Повече предпочитам да гледам филми. Осинових куче, мога да кажа, че посветих живота си на това. Сутрин ходим заедно на разходка, имам отговорности към него и да прекарвам време с домашния любимец ме прави много щастлив.

– Кои са качествата, които търсиш в една жена? Какво не можеш да търпиш в една връзка?
– Търся честност и искреност. Не бива да търсим стари черти във всяка нова връзка. Наистина не понасям лъжите.

Дживан от „Безмилостен град“ – откровено за нещастното детство и повратната точка в живота муNo ExcerptMar 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!