Натали Трифонова бременна!? (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синоптичката крие още, но видимо вече се вижда, че е бременна, което е страхотна новина. Бременна ли е Натали Трифонова? Този въпрос си задават зрители на бТВ, забелязали наедрялото коремче на иначе манекенски слабото й тяло. Читател на HotArena дори изпрати сигнал до медията ни с подозрения, че синоптичката е в 5-ия месец и вече не може да скрие формите си, докато води прогнозата.

Натали Трифонова и майка й пръскат красота в Куба (СНИМКИ)Едно от най-сексапилните лица в родните медии – това на Натали Трифонова, се отдаде на заслужен отди…Nov 7 2019vijti.com

В действителност на кадрите по-долу се забелязва коремче, неприсъщо за стройната и безупречна фигура на Натали.

Бърза проверка в социалните й профили също показа няколко снимки на наедрелите й форми, споделени от нейни колеги. Самата Трифонова предпочита да се снима от кръста нагоре.

Блондинката още преди година се раздели с дългогодишния си приятел Доан Хасан, а в последствие бе свързвана с влиятелни личности по високите етажи.

„Дали вече не се похвали на колежките си? И нея ли ще скрият в Барселона?”, пита многозначително нашият читател…

Защо тъгува Наталия Симеонова?„Сама съм, нямам мъж до мен“. Това разкри любимката на публиката отпреди 10 години – Наталия Симеоно…May 16 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!